Sommarplantering i nya krukor

Dessa tre krukor kommer från Åhléns. Jag kan bara hitta den lilla krukan (adlink) kvar på hemsidan men kanske de finns kvar i butik? Det finns massa andra härliga krukor på Åhléns (adlink) just nu. Jag har längtat efter att få plantera dahlior och andra sommarblommor i dem! I veckan fick jag äntligen tid att fixa fint i dem. Nu har jag några dahlior, salvia och sommarbegonia i dem. Vi får se vad som växer bra i dem och vilka av min sådder som inte höll måttet.

Det är sommar här i Skanör nu. Solen lyser, jag joggar i shorts och har tagit årets första dopp i havet. Jag vill mest vara ute i trädgården prick hela tiden och fixa fint där. Ogräset har gått lite bananas på sistone och det är dags att ta tag i det. Rejält! Det är ändå så fint att se trädgården växa fram. Jag lär mig något litet varje år och köper på mig lite växter för varje år. Jag har faktiskt unnat mig två olika pioner och en ny ros också.

Åh, tänk i sommar när det blommar här! Så himla underbart! Nu börjar säsongen med öppna altandörrar, morgon- och kvällsdopp på jollebryggan och heldagar på stranden. Alla måltider äts utomhus och snart kan jag flera gånger i veckan plocka in blommor och dekorera varje rum. Det var så läskigt att köpa hus men det är verkligen det finaste jag gjort för mig själv.

Såhär kommer du se mig om dagarna. Hatt, sommarklänning och sandaler. (och så knäppt det känns att vissa av er har snö fortfarande!). Nu ska jag riva av lite jobb innan jag ska packa min väska och åka iväg och ha staycation på the Vault i Helsingborg. Jag och några andra underbara kvinnor! Magi!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x