Tips på presenter till mors dag

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Mors dag är coming up och du känner mig, jag vill fira allt som går att fira! Behöver du tips på vad du kan köpa till en morsa i ditt liv, eller önska dig, eller kanske köpa till dig själv för att verkligen fira och uppmärksamma hur du rockar som mamma? Här har jag samlat det jag tycker varje mamma är värd!

Lyxig kroppsolja från Jo Malone // Sensuell kimono med spets // kakfat från Spode // Golvlampa från Flos // Lyxiga pumps från Valentino // ett STORT fång pioner // en underbar bok om dahlior // Världssnygg väska från Fendi // livets vattenkokare från Alessi // underbar bordslampa // badkarshylla // parfym från Chloé

1 Response

  1. Sandra skriver:

    Jag gav min mamma en “för tidig” Mors Dags present hon fick den i kombinerad födelsedagspresent. När ens mamma fyller 60 ska man slå på stort 🙂 Ett set med “finporslin” till husvagnen och ett set med en doftspridare och eteriska oljor. Allt för att hon ska få lite lyxkänsla både på semester och hemma 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *