Majs favvisar från instagram

Det är inte klokt att maj nu är i de sista skälvande dagarna. Idag var det verkligen sommar! Paula hade kalas och vi satt ute hela tiden. Sommarklänningar, kortärmat, solhattar och solglasögon. Jordgubbstårta, saft och barn som sprang barfota. Som man längtat efter detta! Jag avrundar maj på samma sätt som jag vill inleda varje månad. Med inspiration. Här är nio favoriter från instagram.

@mittpallas har mina drömmars köksö! Den här bilden gick direkt till inspomappen för framtiden när jag får fixa vårt kök.

@blaireadiebee måste vara med för att hon för allt kommer vara min favorit! och för att volanger måste vara det bästa vi har!

@linneajirasek är ett konto jag nyligen börjat följa. Jag blir så glad och lätt i sinnet av hennes ljusa inredning. Alltså allt är så otroligt snyggt, mysigt och hemtrevligt. Jag vill göra copy paste på allt!

@linmellgard denna ljuvliga kvinna lärde jag känna på eventet med Yves Rocher. Hon är verkligen en av de härligaste jag träffat på länge. Hon är grym i köket (hello nummer 11 i Sveriges mästerkock!!!) och hennes konto ger mig otroligt mycket inspo till hälosamma, gröna, färgstarka rätter. I love it! Nu inväntar jag att bli bjuden på frukost, lunch, brunch and dinner hos henne!

@feliciaaveklew ger mig all the feels med det stora håret och den stora vingen över ögat. Detta lär bli min go to look i sommar!

@louisehesselring visar här upp vad som nog är livets mest perfekta outfit! I DIE!

@arkihem är ett annat inredningskonto jag är helt BESATT av! Så pass besatt att när jag insåg att hon bor i Skåne OCH I SAMMA KOMMUN SOM MIG bjöd jag genast ut henne på lunch! Längtar nu!

@beatanison är galet inspirerande! Bara titta på denna laxrosa vårodling! Jag kommer, eller snarare MÅSTE, göra en copy paste på detta till nästa vår!

@gracesurguy är en gudinna! Hon får mig även att inse att jag omedelbart måste ta tag i min underklädeslåda. Jag vill också ha silkiga saker som går högt upp på höften och ger legs for days! Dags att gå på trosjakt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x