Enkelt påskpynt för dig som älskar elegans och hatar pynt

Om du är som jag så älskar du påsken för maten och ledigheten och inte det minsta för pyntet. Påskpynt är förfärligt. Gult är en färg jag inte gillar i mitt hem. De skrikiga påskrisen, dessa små kycklingar som ska placeras ut och allt som är något i stil med ett ägg är inte för mig. Jag gillar elegans och hatar pynt. Men samtidigt vill jag ju inte vara påskens grinch. Estrid ska ju få lov att minnas en någorlunda human barndom så med detta i fokus gjorde jag detta enkla påskpynt.

Jag tog lite björkris från trädgården. Jag tog rätt rejäla kvistar för jag ville göra ett statement av det här pyntet. Det är ju det enda som kommer över tröskeln. Och sen satte vi på fjädrar. Men inga neonskrikiga fjädrar från ica. Istället valde jag lite lyxigare fjäderbuntar som skapar en illusion av en blomma. Jag köpte dem i mullvadslila och smutsrosa. Du hittar alla fjädrarna hos Room 99. För att få den här sobra looken ställde jag det i en hög vit och ganska så stram vas. Nu tycker jag faktiskt att det här pyntet ser riktigt elegant ut. Ja, så elegant som påskris nu kan vara!

En bunte tulpaner är väl också påsk? Jag tycker det. Så därför kan jag nu stolt säga att jag påskpyntat även med tulpaner.

Ska du göra något i påsk eller är alla planer inställda på grund av corontän? Vi ska vara hemma hos mina föräldrar. Men syrran är ju höggravid så mina snoriga näsa och man får stanna hemma. Därför vågar jag väl inte säga att det kommer bli att vi alla ses. Men om alla mår bra, och allas näsor är på sitt bästa beteende, blir det vi i storfamiljen som ses. Jag ser mest fram emot soliga powerwalks och mycket tid i trädgården. Vårt bygge av staket går framåt och där ska se mina luktärter planteras. Och jag känner mig helt uppfylld av hur himla mysigt det är med vår, trädgård och familjeliv.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x