Lyxsöndag hos Headon live #supportyourlocal

INLÄGG I SAMARBETE MED HEAD ON

I söndags besökte jag Headon live, som ligger just vid Malmö live. I dessa tider tycker jag det är SÅ viktigt att att ta hand om sig själv (för det ÄR slitsamt med all denna familjetid). Och det är LIKA viktigt att stötta de lokala företagare man har runt omkring sig. Oavsett om det är icahandlaren, kafét, städfirman eller som i detta fallet frisören. Nu ska du få den stora genomgången av denna frisyr så att du kan återskapa den själv och jag har ett galet härligt erbjudande till dig som bor i Malmö.

Jag kom till de snygga lokalerna i söndags och träffade Jovana. Alltså omedelbar BFF på denna kvinna! Jag får väldigt mycket frågor från er kring mitt hår, hur jag stylar och vilken frisör jag går till. Jag kan säga såhär, jag vill ALDRIG mer gå till någon annan. SÅ duktig är hon! Och så berättade hon att hon är årets frisör i Sverige. Så hädanefter måste de ju vara min hårstandard. No one touches these curls förutom årets frisör!

Jag hade en inspirationsbild som vi använde oss av. Jovana blekte massa slingor för nu ska jag bli lite mer blondie. Och framförallt få en kallare ton i håret. Vi klippte bara lite på topparna för att spara på längden och sen klippte hon en gardinlugg. Därefter stylades håret med värmeskydd, volymskapande produkt och locktång för att få det där fluffiga lockiga håret som jag älskar.

För att ge mitt hår bästa möjliga förutsättningar eftersom blekning sliter på håret och eftersom jag vill bibehålla den kalla färgen behandlades håret med en kur. Jag fick något som kallas för fusiodose vilket är en för mitt hår skräddarsydd kur som sprayas i håret och är direktverkande. Min hade fokus på protein för att stärka håret eftersom det blir kemisk skadat av såväl blekning som mitt åh så frekventa användande av stylingverktyg.

Det var så fint att sitta på salongen och kunna prata långa, djupa och innerliga samtal, få lite tid att förbereda blogginlägg och slippa höra mammamammamammamamma. Under tiden sippade jag på kaffe och pratade om alla de samtalsämnen kvinnor så snabbt och förtroligt kan komma in på. Det älskar jag med systerskapet. Jag var också totalt trygg under hela besöket. Ovana förstod exakt vad jag ville ha, vad mina farhågor är och vad som är viktigt för mig när det kommer till min frisyr. Jag kan inte vara mer nöjd än vad jag blev.

Nu till det underbara erbjudandet. När du bokar en klippning och/eller färgbehandling, och använder koden HEADONWAY bjuder Headon på en av sina populära kurer. Du får även hela 20% på ett skräddarsytt Fab Pro. Erbjudandet är giltigt tom 30/4.

Du kan läsa mer om Fab Pro här https://www.evohair.com/stockist/evofabpro/

De olika kurerna som ingår i erbjudandet är Olaplex, Fusiodose, Extentioniste och Fusio Scrub. En kort beskrivning av kurerna är att Olaplex tillsätts i färgen för att bibehålla en så bra hårkvalité som möjligt. Fusiodose som var den kur jag testade är en skräddarsydd kur som är direktverkande. Den sprayas i håret och blandas efter dina särskilda behov för vad just ditt hår behöver. Extentioniste är en kur som hjälper dig att få håret att växa långt och friskt. Fusio scrub är hårbottenscrubb som tar bort orenheter och balanserar hårbotten. Den rengör på djupet och passar dig med hårbottenproblem som mjäll och psoriasis.

Erbjudandet är tidsbegränsat och du vill inte missa detta. KLICKA HÄR och gör din bokning. Uppge koden HEADONWAY i tilläggsinformationen om du bokar online eller per telefon om du ringer och gör en bokning.

Jag och Jovana har redan pratat om en liten plan (alltså hur underbart är det inte med en frisör som gör planer för ens frisyr) och det ska ljusas upp ännu en gång och vi har till och med dryftat rosa! Ja, men du hör ju! Detta är verkligen något att följa med spänning.

Jag kan varmt rekommendera dig att gå dit. För din själ, för att stötta våra lokala företagare och för att livet är lite extra härligt när man är riktigt snygg i håret. Redo att ta sig an våren, världen och de utmaningar vi kvinnor ställs inför dagligen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ellen
Ellen
4 år sedan

Verkligen kanonsnyggt! De är superproffs på Headon, har varit hos olika när det är svårt att få tid. Behöver du någon gång en back-up så ta Louise på Live. Hon är fenomenal på färg!!!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Ellen
4 år sedan

åh vad härligt att höra! skoj att du också går dit! kommer du boka nu med rabattkoden?

Ellen
Ellen
Reply to  Frida Kummerfeldt
4 år sedan

Absolut! Har aldrig ’tagit mig råd’ med en extra behandling, så jag blev SÅ glad över koden. Vilket fantastiskt samarbete!!!

Frida
Frida
Reply to  Ellen
4 år sedan

förlåt för sent svar! blev det någon behandling? <3

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x