Nyheter från Mon Sun från Kicks

INLÄGG INNEHÅLLER PRESSUTSKICK

Jag fick ett pressutskick skickat till mig innehållande härliga kroppsprodukter från märket Mon Sun som du kan hitta hos Kicks. Jag har ju skrivit om detta märke förut eftersom jag verkligen gillar det! Denna gång fick jag en fotskrubb, en fotkräm (som jag redan köpt och använt upp en av innan) och en kräm för dekolletaget. Alltså hur härligt? Ska vi titta lite närmare på dem?

Bedtime polish foot scrub är en skrubb för fötterna helt enkelt. Den här innehåller både pimpsten och enzymer för att skrubba fötterna. Jag brukar göra så att jag gör det som sista steget i duschen för då har fötterna stått ett tag i varmt vatten och börjat mjukas upp. Sedan följer jag upp med Bedtime therapy foot mask som är en fotmask som också innehåller enzymer. Man vaknar upp med babylena fötter. Jag tänker att det är hög tid att ta hand om fötterna nu för ett tu tre börjar vi gå barfota i sandaler och klackskor. Och ingen vill se mina skräcködlefötter.

Något som avslöjar ålder är dekolletage och händer. Vi är ofta duktiga på att smörja ansiktet men händer och dekolletage glöms bort. Därför har jag gjort det enkelt för mig. All ansiktshudvård smörjs ner mot dekolletaget och därefter masserar jag in varje produkt som är kvar på handflatorna på mina händer. Men jag är inte emot att ha en specifik produkt för dekolletaget. Dreamy tone decolletage cream är en mjukgörande och uppstramande kräm som vårdar detta känsliga område.

Ett stort plus för dessa produkter är att de innehåller mycket, har en bra prislapp och doftar heeeelt fantastiskt. Jag gillar verkligen mon sun!

Mon Sun är hemmaspaprodukter och sådana är så viktiga för själen tycker jag. Det handlar för mig inte alls särskilt mycket om utseende utan mer om själen. Att man tar sig den där livsviktiga tiden ensam i badrummet. Lugn musik eller en härlig podd, en varm dusch och sen en lång stund av att dutta i sina burkar. Det är meditativt och väl behövligt för att kunna stressa av. Så om du inte redan gör det, TA DIG TID för dig själv. Det är otroligt viktigt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x