Ljuvliga presenttips till en femårig fashionista

Jag vet! Det tillhör inte vanligheterna att jag bloggar om barnkläder. Det är inte min inriktning. MEN när man hittar kläder till sin dotter som man galet gärna velat ha i sin egen storlek bara måste man visa upp det! Estrid fyller 5 år idag och varje födelsedag vi firar blir jag så rörd. Tänk att vi skapat henne och hur bra allt blev. Det var en så svår tid när hon först var född och jag undrade ofta hur allt skulle bli. Det blev perfekt. Trots utbrott, trots, ipadtjat och allt annat som en femåring kan tvärvägra är hon den mest ljuvliga jag vet. Hon får mig att brista ut i gapskratt varje varje dag. Och varje dag berättar jag att jag älskar henne. SÅ så så mycket! Så mycket att det gör ont i hjärtat. Och varje dag älskar jag henne mer äm igår. Hjärtat växer varje varje dag.

Hon är en bestämd ung dam. (ja hon brås på sin mamma!) och i år surfade vi runt på olika hemsidor tillsammans och hon fick peka ut vad hon tyckte om. På Zara hittade vi massa fina saker och jag tänkte visa er. Först ut är den här magiska klänningen. Väldigt Baum und Pferdgarten om du frågar mig.

Guldballerina är tydligen något man MÅSTE ha om man som Estrid är en spionprinsessa. Och eftersom jag vet att hon älskar bling bling köpte jag i hemlighet även de fina glittriga hårspännena. Gissa en gång vem som kommer låna hårspännena!

Idag ska vi fira livet, vår dotter och att hon gör oss kompletta som familj. Jag vill fira henne hela dagen och även fira mig själv. Grattis till fem år som mamma! Jag har gjort ett bra jobb. Inte perfekt, men bra. Jag har gjort mitt bästa. Jag har gjort fel men försökt rätta till det till nästa gång. Glass och godis kommer lastat denna födelsedag och en härlig filmkväll ikväll. Maximalt mys!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x