Lill-lördag here I come!

vardagsbetraktelse2-1
Lill-lördag, eller som de engelsktalande säger ”hump-day”. Alltså puckeldagen. Man över veckans puckel. Nu går det bara nerför hela vägen fram till helgen. Förr i tiden kunde jag längta så otroligt mycket efter helgen, och det gör jag fortfarande, men det känns som att helgerna kommer hela tiden. Det är helt ofattbart hur fort tiden går sen man fick barn. Man somnar på söndagskvällen och vips är det torsdagseftermiddag och man börjar göra sig redo för helg.

Onsdagar för mig brukar innebära två saker. Sängarna bäddas om med nya lakan och jag gör miniansiktsspa på kvällen. Peeling och fuktmask är det som gäller på onsdagar. Och sen får man krypa ner i en frasig, manglad och skön säng. Som jag skrev igår, det är sådan lycka.

Jag har kommit in i ett riktigt läsflow. Jag brukar alltid läsa flera böcker samtidigt. Sjukt onödigt och ibland något stressande. Men i helgen hade jag sådant flow att jag läste ut tre böcker. Och alltid när jag är inne i ett sådant här härligt flow vill jag bara fortsätta och beta av bok efter bok. Just nu läser jag ”män visar kuken för mig” och det är den jag tar med mig ner i min nybäddade säng ikväll. Jag längtar redan! Jag ska bara ta mig förbi denna lill-lördag och sedan hem och mysa.
vardagsbetraktelse2-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Vilken härlig onsdagsrutin, låter underbart!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x