Revansch på en solig familjedag

sommardag-1
Innan jag blev sjuk hann vi ha en sånär riktigt härlig familjdag i solen. Det blev, som jag skrivit förr, en riktig revansch för mig om jag jämför med hur vi hade det för ett år sedan. Förra sommaren kunde jag inte njuta utan allt var mest bara kaos och jobbigt. Därför kändes det extra stort och härligt att äntligen ha en familjedag i solen och njuta av den. Vi promenerade till min bästa plats i Malmö, Slottsträdgården.
sommardag-2 sommardag-3
Vi mötte upp mina föräldrar och slog oss ner i slottscafét för lite lunch. Jag älskar den platsen. Det var så varmt att man kunde sitta i t-shirt och Estrid mös hos morfar och var en riktig tröttmössa. När hon somnade i sin vagn och mina föräldrar gick vidare satt vi kvar. David slöt ögonen och vände näsan mot solen och jag drack kaffe och vände blicken mot min bok.
sommardag-4 sommardag-5 sommardag-6 sommardag-7 sommardag-8
Den som vill kan åka gondol med den här venediginspirerade karln. (som jag tror är Tarek Taylors brorsa?) Vilket makes sense eftersom det är Tarek Taylor som har kafét och John Taylor som sköter om slottsträdgården. Ni som tittar på trädgårdstisdag (eller onsdag) vet ju vilka dem är.
sommardag-9
Jag läste ut den här boken! Så bra! Kommer ett helt eget inlägg om bara denna bok!
sommardag-10
Oj oj oj vad Estrid är nära att börja gå. Det är fortfarande vingligt och hon vill inte riktigt släppa handen, men gå vill hon. Det är det enda hon vill. Jag tror det är därför hon är så frustrerad nu för tiden. Hon vill bara gå. Och jag längtar också nu efter att hon ska kunna gå.
sommardag-11 sommardag-12
Efter middagslur och bokläsning i solen traskade vi vidare till lekparken. Det gungades och promenerades omkring. Sen hörde vi ett ”Frida” och så var Sara, Andreas och Jakob där och sen kom Christina och Alma. Skönt när järngänget var samlat på nytt.
sommardag-13 sommardag-14 sommardag-15 sommardag-16
Dagen slutade med att vi fick feeling och fixade till på balkongen. Slängde gamla växter, planterade om de överlevande, sopade balkongen och tvättade möblerna. Nu är vi redo för en härlig sommar på balkongen. Igår köpte David en stor parasoll till balkongen så vi kan sitta där med Estrid och äta lunch och middag.

Lite så kan det se ut när vi härom dagen hade en riktigt fin familjedag i solen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x