Sommarsnapshots att njuta av under kontorsdagar

sommarsnapshots-1
En vecka inne på kontoret. Ja du, det blir som ett ingenmansland. Det känns som jag fortfarande är på semester. Jag tittar tillbaka på bilder jag tagit under mina två veckor med Estrid och minns allt fint. Vi har använt vår karaff prick varje dag och fyllt den med saft eller vatten, lime, citroner och hemmaodlar mynta. Och sedan massa massa med is. Sen har vi gått hela dagen och tappat upp ett glas lite då och då. Himla lyxigt.
sommarsnapshots-2
Min svägerska och Estrids kusin var på besök en dag och vi hade glasspaus och strandbesök och flickorna hade längtat så efter varandra.
sommarsnapshots-3
Estrid fick sommarmanikyr av morfar. I hela mitt barndom är det min pappa som målat våra naglar och tånaglar. Han är så noggrann och trots sina stora händer kan han måla yttepyttenaglar jättefint. Och när han målar tårna gör han fina små bomullsrullar som får sitta mellan varje tå. <3 <3 <3
sommarsnapshots-4
Sommarens bästa är att vi satt upp ett solsegel. Njutningen i det!
sommarsnapshots-10
Jag har försökt knipa åt mig lite lugn tid och fått tid att läsa en tidning då och då. Det är extra fint att läsa Femina när min kompis Frida är på omslaget.
sommarsnapshots-7
Grannarnas körsbär har mognat och vi har fått plocka hur mycket bär som helst.
sommarsnapshots-11
Jag har skrivit upp listor med alla sommarkläder jag känner att jag bara MÅSTE ha!
sommarsnapshots-5
Vi har pysslat, pusslat och klistrat klistermärken i timmar.
sommarsnapshots-6
Fler körsbär! Jag har bakat körsbärsmuffins av hälften av bären. Jag tänkte göra saft, chutney och marmelad också. Har du något bra recept du kan tipsa om?
sommarsnapshots-8
Lyxfrukost har varit en prioritering varje morgon. Tjock fluffig turkisk yoghurt, med bär från trädgården och hemmagjord granola.
sommarsnapshots-9
Vi slutar med en snapshot på våran spf-necessär. Livets viktigaste necessär!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
5 år sedan

Vilka härliga semester bilder, jag längtar så till Fredag v 29 då går jag på semester och jag börjar den med en resa till stugan i fjällen med tåg och buss då mannen i huset och dottern redan åker på söndag till stugan, min resa kommer ta 7 timmar det är lång tid vill jag lova, så det ska packas ner massa tidningar och böcker att fördriva tiden med.
Ha en fin kväll fina du
Kram Linda

Sara Borg
5 år sedan

Kompetent med en sådan nackellackerare i familjen! Jag skulle också behöva en sådan nu när jag är gravid i vecka 35 och inte når till mina tånaglar utan att klämma sönder bebis och tappa andan på kuppen. Mina tånaglar behöver lite omvårdnad…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x