Veckonytt #90

veckonytt1
Då var det dags att återgå till kontoret. Jag tycker det känns skönt att kolla igenom posten, mailskörden, snacka med klienter och komma ikapp lite med jobb. Det är bara fyra dagar och sedan går jag på semester igen. Jag peppar igång veckan med ett grymt veckonytt! Först ut är nyheten om att H&M home nu lanseras möbler och lampor. YES! Trendsäkert och till ett bra pris. Me like!
veckonytt2
Beautynörden i mig hoppade högt av glädje när jag läste att NK får in både Chantecaille och Hourglass. Det är alltså två sagolika sminkmärken som inte har gått att få tag i Sverige innan. Någon som ska till Stockholm snart och kan ta en beställning från mig?
veckonytt3
Artilleriet och Ton har gått samman och skapat denna tidlösa och vackra stol. Midnattsblå sammet måste vara det vackraste som finns. Åh vad jag hade velat ha denna stol!
veckonytt4
Nu när vi fixar gästrum och lite grann i vårt eget sovrum tänker jag på linnesängkläder hela hela tiden. På Artilleriet finns det hur mycket vackra tyger som helst. Ser inte denna säng galet mysig ut?
veckonytt5
Läslusen och bloggälsklingen Sandra Beijer tipsar om bästa sommarläsningen. Tack tack tack! Jag skriver upp alla tips i min boklista.
veckonytt6
Svenskarna listar sina bästa stränder och jag är himla glad över att min strand finns med på listan. Det är verkligen en ynnest att få bo i detta sommarparadis.
veckonytt7
Enda sedan Carrie sa ja till Mr Big har jag drömt om dessa blingade Manolo Blahniks. Numera finns de i en uppsjö färger och jag drömmer om one in every colour. Hallå, en tös kan väl få drömma?
veckonytt8
Jag drömmer även om en sammetsväska från Gucci. Jag vet att det är en it-väska just nu och att ”alla” har den. Men jag kan inte låta bli att falla som en fura och drömma om den jag med. I min målmedvetna resa mot den perfekta garderoben har jag nu börjat sälja av det som inte längre passar. Jag har skapat en instagrambloppis och du hittar den här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x