Veckonytt #66

kappa
Välkommen måndag! Jag känner mig glad och peppad, om än lite med en känsla av att helgen återigen var allt för kort. Men jag har en väldigt rolig vecka framför mig. Lunchmöten, nagelfix, teaterföreställning med några av er fabulösa bloggläsare och datenight med David i helgen. Som vanligt vill jag kicka igång veckan med ett veckonytt.

På temat den perfekta basgarderoben känner jag att en klassisk ullkappa är ett måste. Den svarta är från Wera på Åhléns, och är klassisk och elegant. Dock tycker jag att basgarderob inte behöver betyda svart, det kan också betyda tidlös modell men i färg. Därför blev jag väldigt förtjust i denna mintgröna kappan från Weekday.
veckonytt2
Jag kan ha handlat 60 stycken trädgårdstidningar av en kvinna i Höllviken och är nu fast beslutad över att bli Martha Stewart of gardening. Igår fann David mig djupt försjunken i tankar. “Men älskling, vad är det!? Har det hänt något?” utbrast han. Jag suckade och sa “jag funderar på hur vi ska göra med framsidan. Valmöjligheterna är oändliga”. Han bara skrattade och rufsade om mitt hår. Jag ska nu komma till veckans tips, som då såklart har med odling att göra. Nämligen hur man lyckas med sticklingar. klänningar
LBD! Little black dress. Dessa tre klänningar är nog de snyggaste jag sett i livet. De är alla helt perfekta. De går att använda på jobbet, på festen, på baren, på middagen, ja faktiskt över allt. Från vänster finns en avslappnad modell men som blir så speciell med den söta volangen, från Victoria by Victoria Beckham. I mitten finns klänningen som jag just nu verkligen suktar efter. ÅH, DEN ÄR PERFEKT! Det är Rodebjer som står bakom denna perfektion. Slutligen har vi ett sexigt fodral från Dagmar. Titta på urringningen! Så speciell i och med att den är asymmetrisk. Är det overkill att ha dem alla tre? Haha eh nä! Retorisk fråga!veckonytt4
Från att ha hatat ost älskar jag det nu! Denna artikel om hur man skapar den perfekta ostbrickan lärde mig massor. 
veckonytt5
Hur festligt är det inte att Gucci startat en restaurang. Det kommer säkert vara hur lyxigt som helst!
veckonytt6
A och O för livskvalité är att rensa bort människor i ditt liv som inte gör dig något gott. Läs här om vilka som ska bort!

Jag älskar serien Empire och karaktären Cookie. Hon spelas av Taraji P Henson som är en helt fantastisk kvinna. Lyssna på hennes tal om hur ingen sa att hon skulle lyckas. Hon är nu i 40-års åldern och har bara börjat sin enorma resa. Så motiverande, inspirerande och så mycket girlpower att man får gåshud. veckonytt8
Slutligen vill jag flagga för att Viktor & Rolf gör en kollektion för Zalando. Kollektionen lanserar 1 februari och det finns massa roliga och helt unika plagg. Jag är väldigt sugen på en blus med rosetter och kjolen som finns här på denna bilden.

Ha nu en riktigt härlig måndag!

8 Responses

 1. Pia Widlund skriver:

  Den mintgröna var så söt, och kollektionen på Zalando måste jag in och kika på!

 2. Boel skriver:

  Ost är det bästa!

 3. Paulina Gunnardo skriver:

  Den svarta var riktigt snygg! Behöver köpa en ny (har en apgammal jacka som börjat se sliten ut) och jag ser fram emot att få tillbaka kroppen efter graviditet och fixa garderoben 🙂

 4. LoHe skriver:

  Chanel har en restaurang i Saint Tropez, har jag sett. Ser snajsigt ut och även om man är snål smålänning kan man ju ta en bild utanför alldeles gratis! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *