Cashmere aux folles och legs for days

cashmere aux folles
Äntligen en stund över att titta in till er. Vår söndagmorgon är alltid lika hektiskt eftersom vi ska vara på Estrids gympa redan klockan 9. Nu är vi hemma, David och Estrid sover middag, och jag sitter här och bloggar med mina värmespolar i håret. Vi ska på söndagsmiddag hos mina föräldrar idag och jag känner för lite extra flärd.

Detta är en av de bästa stunderna faktiskt, de när jag har hela huset för mig själv. Det enda som låter är P3 dokumentär burret från diskmaskinen. Än står några odiskade vinglas på diskbänken och skvallrar om gårdagens middag. Min kompis Louise var på Skånevisit och tog bussen ner till oss för middag. Paula och Fredrik anslöt och sedan hade vi en jättefin kväll. Jag kände mig så fullkomlig igår. Vänner och familj, ett varmt hus alltid öppet för umgänge, en mustig köttfärsås på spisen och en hederlig smulpaj i ugnen. Inget over the top, utan allt var bara enkelt och avslappnat. Igår var en sådan fin kväll när samtalen bara flöt på, från högt och lågt och skratt bollades över bordet. Det var också så fint att ha Estrid i detta sammanhang. Hon åt med oss och hon var delaktig i samtalen. Sen bäddade vi ner henne i soffan framför en film. Jag tänkte på alla år framöver när hon kommer få slumra in till surret av klirr och skratt från ett middagsbord. Det är fint.
kashmir-2
Jag känner att mitt liv blivit väldigt komplett de senaste åren, och huset var verkligen den sista pusselbiten. Att få glida runt i raggsockar och den mjukaste av kashmirponchos, nypa av bruna blad från mina blommor, koka en kopp kaffe, sätta på köksradion, sucka över tvätthögen som aldrig blir vikt och njuta av att gå in i biblioteket och bestämma vilken bok jag ska dyka in härnäst.
kashmir-4
Den här ponchon har jag fått av Cashmere aux folles och den är perfektion. Jag använder den hemma hela tiden men även på jobbet. Den är perfekt att dra över en blus när kontoret känns kyligt. Den är både hemmamysig och businesschic. Handen på hjärtat, det är inte många plagg som är SÅ mångsidiga.
kashmir-5
Jag ville ge er mer mode men kände mig kroppsmedveten. Ni peppade och gav mig en sådan boost. Därför får ni mode och extra mycket kropp i detta inlägg. För såhär ser jag ut. Ändå inte fy skam om du frågar mig! 😉
casher aux folles
Ponchon är dekorerad med pärlor längs med ena sidan vilket är precis en sådan speciell detalj jag älskar. Lite extra glamour på ett basplagg. Ponchon finns i alla möjliga färger och jag känner instinktivt att jag måste ha en rosa till kyliga sommarkvällar. Cashmere aux folles är precis ett sådant företag jag gillar. Ett svenskt företag i Båstad som startade sin egen kashmirproduktion. Här snackar vi girlpower! Det ligger ett stort fokus på att getterna har bra levnadsförhållanden och att de som arbetar med produktion i Mongoliet gör det under bra arbetsförhållanden. Det är med andra ord lika delar lyxigt, trendigt och social hållbart.
casher aux folles
Hoppas din helg var fin! Min var underbar. Jag tog ett steg närmre min dröm. Jag och David filmade alla scener till vinjetten till min Youtubelansering och jag är så himla pepp. Jag tror verkligen ni kommer gilla det. Vilken resa vi är ute på tillsammans, du och jag. Helt fantastiskt spännande! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

22 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
6 år sedan

Du är verkligen jättefin Frida!
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

tack fina fina du! Det gör mig verkligen glad att höra!

Petra
6 år sedan

Du är vacker💕 Du är en inspiration för oss lite ”större” kvinnor🙏🏻 Vi måste våga visa upp oss mer…
Ha en fortsatt fin söndag

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
6 år sedan

flaunt them curves girlfriend!

Lena
Lena
6 år sedan

Vilken inspirationskälla du är och så fin.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

tack vad fin du är! Jag blev så peppad och glad nu!

Ulrika
6 år sedan

Så roligt att få följa hur du tar steget ut i nytt okänt och satsar. älskar sånt, nästan oavsett vilket område man sträcker sig ut i. självklart är du inte fy skam, älskar pondusen och tryggheten du utstrålar i dessa bilder.

sen blir jag avis på lugnet och känslan av att det funkar med hus och barn och vänner, vissa dagar här är ännu så mycket trebarnskaos att jag undrar nä jag någonsin ska orka bjuda över någon på sättet du beskriver. men barnen blir ju alltid äldre, livet alltid lite lättare… Njuter så länge av att läsa din rofyllda och inspirerande beskrivning av hur det kan vara!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulrika
6 år sedan

Du sätter huvudet på spiken. Ut i något okänt och satsar, precis så är det! Och det är underbart att ha med er på resan! <3 Det var riktigt roligt att göra dessa bilder faktiskt. Och det här med huset, barnet och vännerna, tänk på att jag har en unge. Du har tre. Jag orkar för att jag inte gör så big deal av det. Ikväll kommer två vänner över på enkel måndagsmiddag. Det blir en superenkel veggogryta och typ mineralvatten. Sen tänder jag några ljus, drar en snabb trasa över bordet och så får det vara bra med det. Kanske du ska sänka kraven och bara slappna av?

Angelica
Angelica
6 år sedan

Vilket bra inlägg!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
6 år sedan

tack finaste du! Det gör mig så peppad och glad! <3

Sandra
Sandra
6 år sedan

Guud vilka ben du har girl! Perfektion! Snygg poncho också, gillar verkligen pärlorna.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
6 år sedan

well thank you mon ami! <3

Sara Borg
6 år sedan

Väldigt fina bilder, Frida ✨

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara Borg
6 år sedan

Tack fina Sara! <3 Jag tror minsann jag måste ge er mer lättklätt! 😉

Lotta
Lotta
6 år sedan

Men snygg!!!! Vilka ben!! Och ponchon är ju också helt okej 😉

𝓀𝓇𝒶𝓂!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lotta
6 år sedan

tack, tack och tack! Så himla glad att du är så engegerad och fin och tar dig tid för mig! <3

Linda
6 år sedan

Vad fin du är Frida.
Vi har haft en bra helg, igår var vi till Erikslunds köpcenter i Västerås där gick vi runt i butikerna i lugn och ro. Fick syn på en tjej och hennes mamma som jag kände igen från deras bloggar de har så jag gick fram och hälsade på dem, jätte kul att träffa några live som man följer via deras bloggar, kanske lite knasigt att göra så men men sån är jag. Idag har vi varit till Retuna här i Eskilstuna det ät en återbrukar galleria som säljer sådant som folk lämnar in till dem som de inte vill ha längre så kan de få leva vidare hos någon annan. Vi hittade ett jätte fint sminkbord till lill tjejen tidigt jag vet, men det var så litet och sött så mamman kunde inte låta bli liksom.
Imorgon lutar det åt att jag blir hemma från jobbet då lill hjärtats förkylning har smittat mig. Så känner mig lite halv vissen faktiskt här på Söndags kvällen.
Ha det bra
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

Nej det är inte alls knasigt! Jag tycker det är superroligt när folk kommer fram till mig!

Louise
Louise
6 år sedan

Superfina bilder på en superfin kvinna! Ja vilken fantastisk kväll det var. Det enda tråkiga var ju att åka hem… Längtar till i sommar då vi bara måste komma ner och hälsa på er!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Louise
6 år sedan

Det ska bli supermysigt!

Pia Widlund
6 år sedan

va fin den översta bilden är!!! Och hus, det är såå härligt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

tack gulle du!

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x