De bästa rosa budgetläppstiften

De bästa rosa budgetläppstiften-1
Läppstift är underbart, så är det bara! Här är mina favoriter när det kommer till rosa budgetläppstift. Under hela vintern och julen dras jag till rött läppstift, men när våren är på väg (typ) så blir jag alltid sugen på rosa läppstift. Här är fyra helt underbara läppstift i olika nyanser, med en låg prislapp men med SÅ bra kvalité.
maybelline
Maybelline i 175 pink punch, är ett krämig högpigmenterat läppstift med varm underton. Den är underbar när man börjar få lite färg på kinderna.
colourdrama
Maybelline color drama i fuchsia desire (HÄR) är en läppstiftspenna som är GRYM! Här med en blåare underton som är riktigt snygg mot den vinterbleka huden. Jag är helt tokig i denna. Så otroligt otroligt snygg!
revlon
Åh Revlon lip butter är perfekt för dig som inte vill ha så mycket färg! Jag har flera olika färger och hade faktiskt velat ha alla nyanser som finns. Detta är nyansen sorbet (HÄR) som ger ett krämigt gloss med mer färg än ett läppglans men mindre än ett läppstift. Jag är BESATT av dessa lipbutters.
nyx
Här är NYX Xtreme lip cream i nyansen Dolly girl (HÄR). Ett superpigmenterat läppstift i krämform. En strykning och man får total täckning. NYX priser är alltid väldigt låga men kvalitén tummas aldrig på. Detta är en klar rosa med en nlp underton. Jag älskar verkligen denna.
De bästa rosa läppstiften-2
Idag har jag en fullspäckad dag. Efter gårdagens spraytan hos Näsets spraytan är jag redo för dagens väldigt roliga grej. För idag ska nämligen samtliga scener filmas som ska klippas ihop till vinjetten till min Youtubelansering. Mina föräldrar ska passa Estrid några timmar så jag och David får något gjort. =) Ikväll kommer Louise hem till oss på middag. Vi har träffats genom Liberala kvinnor och engagemanget mot hedersförtrycket. Och när Malmö får fint besök från Göteborg är det givet att det bjuds på middag hemma hos oss.

Om jag ska bära rosa läppstift på middagen ikväll? You bet!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
S
S
6 år sedan

Det rosa från revlon var riktigt snyggt! Kul med smink-inlägg 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  S
6 år sedan

visst är det? det kommer mer sminkinlägg. Något särskilt om smink du vill att jag ska blogga om?

Louise
Louise
6 år sedan

Åh, you fab girl! Jag lämnade mitt hemma så du får stå för den rosa glamouren ;). Ses ikväll!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Louise
6 år sedan

du var fab bara i dig själv! <3

Lena
Lena
6 år sedan

Tycker alltid du kommer med bra tips, hoppas du kan hjälpa mig. Har blå kritstrecksrandiga byxor, vad kan man ha till förutom vit blus/skjorta? Skulle vilja ha något bekvämt och snyggt så klart.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

en vit kashmirtröja! så snyggt! och så kan du ha ett vackert halsband över om du vill blinga till det lite.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x