Maxsnygg till minipris

maxsnygg till minipris
Skönhet är underbart! Och ännu mer underbart är att bli maxsnygg till minipris. Och även om man inte ska shoppa för att döva känslor, eller spendera pengar man inte har, så tycker jag faktiskt att ett nytt läppstift eller rouge kan vända en usel dag till en ljuvlig dag. Och även om jag älskar lyxiga skönhetsprodukter så finns det få saker som skänker mig sådan tillfredsställelse som när jag hittar en budgetprodukt som leverår topptopptopp resultat. Jag har satt ihop ett litet collage med sex produkter som är snälla mot plånboken men en gudagåva till ditt ansikte.

1. LORÉAL LUMI MAGIQUE CONCEALER (här) är en ljusreflekterande concealer som är underbar att ha under ögonen får att skapa ljus och en vaken blick. 129 kronor.

2. NYX SOFT MATTE LIPCREAM (här). Åh herregud, jag kan älta på i evigheter men NYX gör så SJUKT bra läpprodukter. Detta är en högpigmenterat matt läppstift som inte torkar ut läpparna. Och de kommer i alla färger så prick alla kan hitta the one. 79 kronor OMG!!!

3. MAYBELLINE COLOR SHOW NAILPOLISH (här). För ynka 39 kronor fyndar du Maybellines nagellack som kommer i alla tänkbara färger. Knallift, härligt och perfekt att ge bort eller ge till sig själv. Ett knallift nagellack i korall GÖR faktiskt under för humöret!

4. NYX BORN TO GLOW LIQUID ILLUMINATOR (här). Ingen har dött av lite highlighter och ingen har nog inte passat i highlighter. Highlighter är helt enkelt för alla! Och highlighter i flytande form är så otroligt smickrande. Det blir mindre glittrigt och mer en naturlig glow på kindbenen. Den här från NYX kostar 99 kronor och ger ett underbart resultat. Den kommer i två nyanser så oavsett om du har mörkare eller ljusare hudton bör du kunna använda dessa.

5. KICKS SHEER CHEEK STICK (här). Ett krämrouge i stickformat är toppen på sommaren! Det är enkelt att applicera och en perfekt produkt att ha med sig i strandnecessären. Sen bara duttar du på lite rouge och får en härligt rosig kind till after beachen. Den här produkten är inte särskilt pigmenterad så det är svårt att överdosera. 119 kr men nu kostar den ynka 42 kronor. Bananas!

6. MAYBELLINE MASTER PRECISE LIQUID EYELINER (här). Det här är en av marknadens BÄSTA flytande eyeliner. Så oavsett om du är en eyelinergalning som jag, eller en nybörjare med darrig hand, så är detta the one att testa! Nattsvart, bra filtpenna, bra pris och toppenresultat. För 99 kronor är det ju lätt värt att testa!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Amanda Jona [FOTOGRAF]
7 år sedan

Jag köper verkligen aldrig smink, men borde kanske testa någon av de här produkterna 🙂 Tack för tipsen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda Jona [FOTOGRAF]
7 år sedan

jag köper rent för mycket! =) Det är bra tips så du borde verkligen testa!

Julia Svensson
7 år sedan

Åh så bra tips!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Julia Svensson
7 år sedan

de är alla SÅ bra!

Vanessa Andersson
7 år sedan

Nyx är faktiskt jättebra till priset!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Vanessa Andersson
7 år sedan

men visst är det!älskar också deras läpprodukter!

Netti Starby
7 år sedan

Så himla bra tips! 😀 Kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Netti Starby
7 år sedan

<3

Ida
Ida
7 år sedan

Superbra tips!! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
7 år sedan

de är så bra! du borde verkligen spana in dem!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x