Emma S. – body scrub ”fresh orange” (recension)

Emma S. – body scrub ”fresh orange”
När supermodellen Emma (Sjöberg) Wiklund berättade att hon skulle starta ett hudvårdsmärke var det många som hånade, flinade, suckade och ifrågsatte. Man trodde att hon, som så många kändisar, bara skulle sätta sitt namn på en produkt och sen huxflux skulle det vara ”hennes” märke. Men tji fick dem! Emma Wiklund satte sig i skolbänken, researchade och arbetade fram denna serie och har varit med på varenda steg på vägen. En sådan bra kvinnlig förebild vill jag stötta. (Sen kan man ju alltid få lov att tro att man själv ska få se ut som sagolika Emma om man använder produkterna).

Jag har använt och testat en body scrub från Emmas serie, i lukten ”fresh grapefruit”. I tell you, doften är sagolik! Scruben är i fin aprikos färg med många fina korn vilket möjliggör får en rejäl scrub på kroppen. Man blir minsann riktigt mjuk ska jag få berätta. Scruben innehållet bl. a.

Fruktenzymer – från Papaya och Mango som mjukar upp huden och avlägsnar döda hudceller.
Polyethene – scrubkulor med mjuk och rund form för den mekaniska scrubbningen. Supereffektiva korn som peelar utan att riva sönder huden.
Passar alla hudtyper. Fri från parabener och mineraloljor.

För 150 ml betalar du 139 kr och scruben går att köpa på Åhléns.

Detta är en otroligt prisvärd, effektivt och bra produkt.  
Jag ger den faktiskt 5§ av 5 möjliga!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x