Tio nya empties kommer lastat!

Empties kommer lastat-1
Löwengrip – good to go dry shampoo.
Jag gillade inte det här torrschampot. Jag upplevde att det gjorde min hårbotten väldigt torr och mjällig/flagig. Nu har jag superduperkänslig hårbotten vilket givetvis spelar in. Sen är det många som uppskattar koladoften men jag tyckte den var allt för sötsliskig. Det positiva var god hållbarhet och väldigt mycket volym. Den får 3/5.

Loreal – Paradise extatic mascara.
OMG! SÅ bra mascara. Bra pris, massa längd och volym och vacker förpackning. Den får 4/5. Jag vill definitivt köpa denna igen.

Vichy – mineral 89 daily booster.
Detta är ett serum/booster. En superåterfuktande gel som du appliceras innan ditt serum eller innan din dagkräm (om du använder denna som serum). Jag älskar fransk hudvård och det går aldrig fel med Vichy. Vilket sagolikt bra märke det är. Jag älskar denna booster och kan varm rekommendera den. Särskilt nu i dessa sommartider så vind, väder och saltvatten torkar ut huden. Dränk dig i den återfuktande dröm. Du kommer inte ångra dig. Den får 5/5!

Deborah – pura eyeliner.
Kan vara ett av mina bästa eyeliners ever. Spetsen är smal och lång, men samtidigt stabil. Stort plus för att den kommer även i blått och brunt så att man får valmöjligheter. 4/5!

Elizabeth Arden – 8 hour all over miracle oil.
Den här fick jag i en goodiebag och jag använde slut den väldigt fort. Helt ok produkt som gjorde mig mjuk. Men inte lika mjuk som mina bodylotions med syror i. Minus är att doften inte var toppen. Särskilt inte med tanke på NUXE-oljan som har den drömmigaste doften ever. Den här kommer jag inte köpa igen och med tanke på priset så finns det massa andra kroppsoljor som du bör satsa på istället. Den får 2/5.

Exuviance – age reverse eye contour.
Ögonkräm! Du måste använda ögonkräm nu så kommer du om 10 år tacka dig själv. (Och mig som fick dig på bättre tankar). Det finns inget dåligt att säga om denna produkt. Den går in i huden fint, plumpar, stör inte det smink som kommer över. Den enda kritik jag vill ge till Exuviance är att jag önskar att de gjorde om sina förpackningar så att det var en transparent sida. På så sätt kunde man se hur mycket som är kvar. Varje gång står jag där och tar sista pumpet och får en chock! =) Den får 5/5.

Rituals – serenity handkräm (finns liknande här)
Jag älskar Rituals och denna handkräm var jättehärlig. Just denna doft finns inte kvar men det finns en massa andra. Passa på att köpa en matchande handtvål för det är sån vardagslyx att ha på handfatskanten. Jag vill ge tummen ner till produktens förpackning. Det gick inte att pumpa ut det sista trots att det var en hel del produkt kvar. Det fick bli att skruva av pumpen och dunka ut det sista. Lyxproblem ja visst, men ingen detalj missas av mitt skönhetsgranskande öga. Den får trots det 4/5 för doften är grym, priset grymt och den går in i handen så snabbt.

Zlatan Ibrahimovic – body lotion ”myth”.
Denna bodylotion fick jag i en goodiebag. Jättegod doft faktiskt, men allt för starkt parfymerad för min smak. Jag kunde inte använda min vanliga parfym när jag använde denna. Trist förpackning och Zlatan doesn’t rock my boat när det kommer till skönhet. Inget fel på produkten men inget för mig. Det finns miljoner andra bodylotions som är så mycket mer oomph och härligheter förknippade med dem än denna. 1/5 får den.

Emma S – cleansing facial wash.
Jag har SÅ svårt för löddrande rengöring. Denna speciellt. Den gjorde att mitt ansikte kändes stramt och den sved i ögonen. Big no no med andra ord. Denna kommer jag inte köpa igen. 0/5.

Exuviance – heel & elbow dry skin repair.
Räddaren i nöden för torra hälar (men även kroppar). Denna supertjocka och feta kräm är perfekt för fötterna då den innehåller syra vilket peelar dina fötter och gör dem mjuka och lena. Jag använde denna även på mina armar då jag kämpar på med att minska min keratosis pilaris. Syran gör att den har en något skarp lukt. Det är inte så mycket spa över den här produkten. Däremot är det sådan njutning att veta att det är en produkt som gör faktiskt skillnad. Älskar den! Kommer köpa igen. Kommer aldrig leva utan den. 5/5!!!
Empties kommer lastat-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Angelica
Angelica
5 år sedan

Hmmm, alltså… har använt Lcc to go dry schampot ganska länge, typ 2 år. Ganska länge, typ 2 år har jag haftprobkem m torr, fjällig, mjällig hårbotten som jag inte känner igen o ej heller kommer t rätta myrors diverse kurer. Läste ditt inlägg o tänker att d kanske är dry shampoot????! Borde ta en brake-så jag undrar vilket tips du har om jag ska byta?
Tack<3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
5 år sedan

för känslig hårbotten använder jag alltid maria nilas serie head & hair. Du hittar den här. https://www.lyko.se/sok?q=maria%20nila%20heal

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x