Take the day of cleansing balm från Clinique

take the day cleansing balm
Nu ska vi grotta ner i oss rengöring! Man kan tvätta ansiktet och så kan man TVÄTTA ansiktet. Du kan slafsa över lite micellärt vatten eller ännu värre, enbart dra en wipe över ansiktet. Hu, jag ryser! Eller så kan du göra en double cleanse. Det må låta invecklat, och med tanke på längden på det här inlägget kanske du tänker att det kommer ta evigheters evighet, men icke! Det går så snabbt så.

CLINIQUE TAKE THE DAY OF CLEANSING BALM är magisk. Det är en balm som i kontakt med hudens värme blir en oljig rengöring. Du masserar in den över hela ansiktet och tvättar sedan av den med en liten fuktad handduk, med massageliknande rörelser över ansiktet. Doublecleansing innebär alltså att du gör detta två gånger. Första gången tvättar du av smink och smuts och andra omgången har möjlighet att rengöra på ett djupare sätt eftersom barriären av fett, smuts och smink är borta. Jag lovar dig, om du har hudproblem, kommer du inom några veckor se stor skillnad enbart genom att du börjat göra doublecleansing på kvällarna.

Jag älskar att ha CCB (clinique cleansing balm) som min andra rengöring just nu. Jag har en budgetvariant som jag använder för att ta bort sminket och sen använder jag denna som den lite mer vårdande rengöringen.

Och hallå, sååååå dryg produkt. Du behöver inte alls mycket för att jobba upp en härlig olja mellan händerna som du sedan masserar in i ansiktet. Plus att ansiktsmassage är toppen för att dränera, ge tillbaka liv, få igång blodcirkulationen och skapa glow glow glow.

Löp och köp, detta är ett måste i badrumsskåpet!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
Caroline
7 år sedan

Köpte den idag eftersom jag behövde en ny rengöring och alltså sååå bra den var!!! 👏🏽
Tack för tipset!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

Men ja vad roligt att du tog fasta på mitt tips och att du gillade den. Det gör mig väldigt glad! Jag tycker det är så roligt om jag kommer med ett tips som ni läsare uppskattar. Kram

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x