Nu är det 30% rabatt hos AgnesAmelia!

agnesamelianov2017
Jag fick mail från AgnesAmelia att webshoppen är fylld med nyheter från MOR och Viktor Vassier. Så mycket fint, jag dör! Jag frågade snällt om jag kunde få en rabattkod till er och det fick jag. Hela 30%!

I samarbete med AgnesAmelia kan jag nu erbjuda dig 30% rabatt på hela sortimentet till och med söndag 6 november.

Spana in allt från Viktor Vassier (här) och MOR (här). Sen vill jag som alltid slå ett slag för Durance (här) som jag älskar älskar älskar!

Koden är Frida30. Hela utbudet finns här.

Happy shopping! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra Olsson
Sandra Olsson
7 år sedan

Hur perfekt! Var inne och tittade på lite fina grejer förra veckan men velade. Nu slog jag till rejält! Kul!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra Olsson
7 år sedan

men jaaa vad bra! vad köpte du? berätta berätta berätta! =)

Sandra Olsson
Sandra Olsson
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Oj, massa städgrejer haha. Ett av mina nya mål, inspirerad av din mållista, är att försöka få in färre kemikalier i hemmet. Och städgrejerna är ju ofta riktigt giftiga. Så nu åker gamla mr muscle ut och in med maison belle 🙂 Och så har jag varit sugen på washologi länge så det slog jag också till på. Och några fina krämer och doftljus som lite bonus till mig och min fina mamma som stötter mig i vått och torrt. Ska bli så kul att få hem alla härligheter!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra Olsson
7 år sedan

men vilket bra mål! man kommer ju långt på såpa och vatten faktiskt! jag blir så glad att du unnade dig all denna flärd! man behöver rå om sig själv på alla möjliga sätt! Kram

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x