En stilla morgon

mina jobb-1
Jag sitter här hemma, med ananastofs och fårtofflor. Jag har inget jobb att gå till idag för jag har tagit kompledigt. Och fredag är ju min jobba-hemma-dag så jag har två underbara dagar framför mig för att jobba med bloggen. Jag har massvis med foton att ta, fotouppdrag att genomföra och inlägg att förbereda. Min dag börjar på bästa vis för jag ska ta foton åt Nantucket och min vän Christina ska modella ett par sagolika byxor och en lika snygg väska. Jag är sen såå spänd på att visa er resultatet och se vad ni tycker. Jag tänkte göra om kontoret till ett rum åt Estrid i helgen så jag misstänker att både IKEA och den lokala färgaffären får sig ett besök! Men nu ananastofs, en dotter på föris, ett morgonyogapass och sen ska jag leva drömmen. Fota, styla och fixa! Så tacksam just nu!

På bilden ser du den nya porslinsburken (den stora) som jag hittade på Hemtex rea. Jag har spanat in den länge men känt mig lite snål. Men så var den meganedsatt och jag slog till!
mina jobb-2
Ha en fin dag min vänner! Och kolla in igen vid lunch för då kommer en julklappslista till en pappa. Perfekt även inför stundande fars dag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x