En titt på vårt vardagsrum

vårt vardagsrum-1
God morgon! Lördag och en helg helg framför oss. Vi har varit riktigt arbetssamma på sistone. I torsdags beskar jag våra äppelträd och igår började jag måla sovrummet. Jag blev klar med den första strykningen och ska idag ge mig på den andra. Men först ville jag titta in här och visa upp lite bilder från vardagsrummet. Såhär såg det ut i morse innan jag och Estrid tog bilen till bageri Anna för våra lördagsfrallor. Vardagsrummet är rätt stort med tre fönster på vänstra sidan och två ”golv till tak”-fönster på motsatta sidan.
vårt vardagsrum-2
De två bänkarna jag IKEA-hackade står jämte varandra som tv-bänk. Lampan är arvegods från mina föräldrar.
vårt vardagsrum-3
Fåtöljen är också den arvegods från mina föräldrar och det lilla teakbordet köpte vi på Blocket för sjuttioelva år sedan. Det ska jag definitivt måla om. Tavlan, som finns här, står på lut mot väggen än så länge för jag är inte hundra säker på om den ska hänga just där. Den rosa kudden designades av Stig Lindberg och heter Poéme d’amour.
vårt vardagsrum-4
I fönstret står ett underbart doftljus jag hittat hos AgnesAmelia och en ljusstake från mina föräldrars gamla fritidshus på Hasslö.
vårt vardagsrum-5
Min monstera står i fönstret och växer så det frodas.
vårt vardagsrum-6
På ett gammalt bord har jag en samling vackra saker. En loppad ljusstake, doftljus från Voluspa, ljusstake från Skultuna, rosa porslinsburk från Hemtex och en vacker träask med spelkort i, som jag alldeles nyligen ärvde från onkel Gerhard.
vårt vardagsrum-7
Jämte altandörren står vår fina stringhylla. Jag har inte så mycket grejor i den ännu för jag har en idé om att inredningen i stringhyllan ska vara väldigt monokrom. Och ja, det visade sig att jag inte hade så mycket monokroma saker. Mest lite av allt. =)

Nej, nu måste jag svida om till målarkläderna och köra igång med strykning nummer två. Ingen rast ingen ro med andra ord!

Ha nu en underbar dag!

Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Jennifer
6 år sedan

Så fint ni har det 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jennifer
6 år sedan

tack! vi har ju nyligen flyttat och inte riktigt kommit i ordning ännu, men sakteligen bygger vi upp detta hem.

Cornelia Granslätt
6 år sedan

Men åååh, äppelträd! Vad lyxigt med en trädgård! Det är något jag verkligen skulle vilja ha, men svårt när man bor inne i stan :/

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cornelia Granslätt
6 år sedan

haha ja, du får åka ut till någon plats med självplock av äpplen. <3

Marie
Marie
6 år sedan

Vad fint ni har det!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marie
6 år sedan

tack fina du!

Sanna
6 år sedan

Galet fint, Frida! Du har oerhört bra smak. 😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sanna
6 år sedan

well thank you mon ami! <3

Linda
6 år sedan

Så fint jätte kul att se bilder från ert nya hem.
Här kör vi mys hemma i soffan med lite gott att tugga på. Snart kommer grannarna över.
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

Ni verkar ha haft en skön helg!

Amanda Jona [FOTOGRAF]
6 år sedan

Åh så fint ni har det! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Amanda Jona [FOTOGRAF]
6 år sedan

tack! det gör mig jätteglad att höra!

Elin
6 år sedan

Men ååh vad fint du har det!! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin
6 år sedan

åh tack! gud vad glad jag blir!

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x