Nya sängbord. Vikhammar från IKEA.

Åh, äntligen har jag fått tillfälle att fotografera hur det blivit i vårt sovrum med våra nya sängbord. Det såg ut såhär innan. Våra gamla sängbord var från IKEA och köpta för många många år sedan. Och jag var SÅ TRÖTT på dem! Alltså INTE livsbejakande sängbord om en säger så!

Detta är våra nya sängbord, vikhammar från IKEA. De är lite mindre, mer nätta och framförallt har de en mer modern känsla.

De ska faktiskt pimpas lite till. Ovanpå ska det ligga måttbeställda stenskivor och det ska även upp ett fönsterbräder i matchande sten. Jag har inte spikat hundra vilka det blir, men jag har några heta finalister att välja på. Vi har faktiskt också i dagarna fått hem en sänggavel jag beställt. Jag ska bara fixa några speciella plugg och skruv och sen ska den upp. Det blir i helgen så alldeles inom kort kommer det upp ett nytt inlägg med bilder på sänggaveln.

Här är min sida av sängen. Alltid belamrat med böcker, skrivböcker, smycken som inte hamnat på sin rätta plats och smyckeskrinet och alltid alltid ett stort fång luktärter. Jag kommer sakna dessa buketter under hösten och vintern. Det har varit ren och skär njutning att vakna och somna bredvid dessa.

Skrivblock har jag alltid bredvid sängen för jag lyssnar ofta på en podd när jag ska sova och får alltid en massa ideér som jag vill passa på att skriva ner.

Att måla om sovrummet var verkligen ett fantastiskt bra drag. Oj vad vi trivs så mycket bättre!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x