Spik för spik kommer vi på plats

tavla uppe-1
Först kom färgkartor och sen kom färgprover. Ahhh det excitement!! Igår var det full rulle och vi kom ytterligare en liten bit framåt i vårt boande.
tavla uppe-4
Pappa hjälpte till att sätta lister och skruva upp krokar till taklampor. Vi gick sedan på ett tavelprojekt, att sätta upp alla tavlor men ingen kunde enas om nånting så vi fick upp två. Nåväl, det är inte helt lätt med tavlor. Man måste bo in sig innan man riktigt vet var man ska ha dem.
tavla uppe-9
Mamma var med Estrid så vi andra kunde jobba på.
tavla uppe-2
David tog ut en gammal golvlist, men kunde dessvärre inte sätta på en ny för vi hade köpt helt fel mått. Alltså sååå tröttsamt. Likadant med min färg, nu har jag mina färgprover men kan för mitt liv inte hitta penslarna. Det här är rena rama döden för en otålig person.
tavla uppe-3
Mormor var stoisk! Hon hängde tvätt och fixade disken samtidigt som en liten en satt fastklistrad vid hennes ben.
tavla uppe-8
När vi var klara satt vi lite i biblioteket och kollade på de spel vi har här hemma. Och busade. Gud vad Estrid och morfar busar!
tavla uppe-5
Den här tavlan kom iallafall upp. Vårt älskade konstverk. Hedersplats i köket för det är verkligen den finaste tavlan vi har.
tavla uppe-6
O la la! Fyra färgprover till väggarna i sovrummet. Alltså SÅ nyfiken jag är!
tavla uppe-7
Min morfars bror gick bort för någon månad sedan och jag har numera det här sirliga over the top pennstället här hemma. Hur vackert?

Här hemma har vi en långsam söndag. Jag började min morgon med en powerwalk ner till stranden där jag mötte modiga morgonbadare. Imorgon går jag tillbaka till jobbet en vecka och det ska bli skönt att få träffa folk och komma bort från hemmakaoset lite. Jag känner att jag är back både med jobb och blogg och behöver vara en mycket flitig arbetsmyra denna vecka.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
6 år sedan

Vad kul att det går framåt! Ser jättefint ut☺️✨

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Johanna
6 år sedan

tack fina du! vad glad jag blir!

Emelie
6 år sedan

Ett eget bibliotek och ett nästan antikt pennställ. Låter ljuvligt. Kommer att bli vackert när alla lister och penslar funnit rätt plats.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Emelie
6 år sedan

japp, vi rör oss så sakteligen framåt! <3

Elin
6 år sedan

Så roligt att ni renoverar 🙂 det kommer säkerligen bli jättefint!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin
6 år sedan

tack! ja jag har en bra känsla!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x