Fortsättning på IKEA-hack i sovrummet

ikea hack
Minns du att jag berättade om mitt IKEA-hack, att vi satt upp vår Beståhylla i sovrummet. Nu har den äntligen fått luckor. IKEA har gjort vackra luckor i olika färger och den här ljusgrå släta, lite matta, modellen, visade sig vara perfekt. Jag är fortfarande inne på tanken att ha en stenskiva ovanpå hyllan, men har inte riktigt bestämt om eller vilken sten det ska bli. Något jag har gjort är iallafall att ta in prover på heltäckningsmatta. Är SÅ sugen på att lägga in det i sovrummet. Jag nöjde mig med 3 shades of grey som vi nu ska klämma lite på innan vi bestämmer oss.
bestå DIY-4
Igår bäddade jag om sängen. Finns det någon härligare känsla än när man får krypa ner i en nybäddad säng? Sängens alla tyger är fortfarande frasiga och extra fluffiga. Jag älskar det!
bestå DIY-1 bestå DIY-3
Jag kommer få spendera lite extra tid nerbäddad i sängen idag. Jag har fått halsont och ser mig nu om efter halstabletter, ingefära, honung, citron och gud vet vad som ska lindra detta hemska. David och Estrid är iväg en kort sväng på terminsstarten av hennes gympa. När de kommer hem ska vi ha en riktigt lugn söndag. Vi kanske kommer rita eller pyssla med klistermärken. Ta ett städryck i huset och åka och storhandla inför veckan. En riktigt lugn söndag med andra ord.
bestå DIY-2
Som vanligt gick helgen alldeles för snabbt. Jag känner mig inte riktigt redo att ta mig an veckan. Därför ska jag verkligen se till att njuta helg denna söndag. Kvalitetstid med lilla familjen, god mat och en god bok. Får jag in det denna dag så kommer jag känna mig väldigt nöjd.

Ha en fin söndag min vän!

14 Responses

 1. Matilda skriver:

  Åhh så fint! Och heltäckningsmatta i sovrummet är så underbart, bästa valet! Hoppas du hittar någon bra i det härliga utbudet!

  • Frida G Svensson skriver:

   tack! blir så glad när du gillar min inredning. Då blir jag väldigt mallig. Jag har hittat en ganska tät, tunn och silvrig matta som jag tror blir perfekt!

 2. Amanda skriver:

  Men alltså gud såå fint!!<3

 3. Jeanette skriver:

  Jobbigt med halsont, hoppas du mår bättre snart 🙂

 4. Boel skriver:

  Otroligt fint!

  Hoppas du får en fin vecka!

 5. Älskar hur mysigt det är med heltäckningsmatta. Mitt ex föräldrar hade det i hela lägenheten för att de bodde på bottenvåningen (detta var i Paris och då är bottenvåningen verkligen Markplan = svinkalla golv). Det var dock mindre fräscht på toaletten, och väldigt opraktiskt i badrummet.

  • Frida G Svensson skriver:

   men alltså heltäckningsmatta i badrum måste vara det vidrigaste ever! fy fan! =) får panik av bara tanken!

 6. Angelica skriver:

  Men alltså så snyggt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *