Efter två träningspass bör man belönas!

bör belönas
I enlighet med mina månatliga mål – januari har jag avklarat den första veckans träningspass. En långpromenad med David och Estrid och ett bodypump pass på Formtoppen med Andreas. Alla vet att efter avklarat delmål bör man belönas. Det är sen gammalt och jag slog till på en hett efterlängtad sak.
byredoparfym-2
Nämligen en superlyxig parfym från Byredo i doften Bal D’Afrique. Doften sägs inspireras av det sena 1920-talets Paris och den tidens fascination för afrikansk kultur, konst, musik och dans. Passar med andra ord mig som handen i handsken.
byredoparfym-3
Eftersom jag ännu inte är biten av träningen lurar jag mig med att vifta med en belöning framför näsan. Nästa belöning är att jag stoppar undan en peng till en sak jag väldigt gärna vill ha. Jag vill ha den så pass gärna att jag inom kort ska masa mig till gymmet med David och gänget. Gänget består av David, min syrra Paula, min svåger Fredrik och vår bästis Andreas. Vi ska idag bodypumpa järnet. En promenad på söndag och sen har jag klarat av nästa delmål. Man får ju inte vara dum. Man måste ju vifta med något flärdfullt framför näsan. Den som kan ta sig till gymmet med enbart piska förstår jag mig inte alls på. Jag måste lirkas och övertalas med morötter. Ljuva ord med löften om flärd, det funkar bäst för mig. #divastyle
byredoparfym-4
Efter träningen får jag huset helt för mig själv. David ska åka iväg till svärisarna med Estrid och jag tänkte sätta mig ner med bloggarbete. Nu när jag outat det här med youtube blev det plötsligt väldigt verkligt och det är mycket arbete framför mig! SÅ KUL dock. Ha en riktigt fin lördag min vän! <3 <3 <3

12 Responses

 1. Sara Borg skriver:

  Bra tänkt! Efter ett tag blir själva känslan av att ha genomfört också som belöning. Inte varje gång, men då och då 🙂

  • Frida G Svensson skriver:

   men nu har jag åkt på en förkylning vilket känns för jäkligt. Precis när jag börjat komma igång!

 2. Fru Sederblad skriver:

  Bra jobbat 👍🏻! Själv tar jag mig till träningen utan vare sig piska eller morötter 😊. Helt frivilligt. Galet, jag vet.

  Puss och kram!

 3. Louise skriver:

  Grymma du ! 😃

 4. linnea skriver:

  härligt med lite träning 🙂

 5. Paulina Gunnardo skriver:

  Ååå, älskar Byredo! Dom är fenomenala på att ta fram dofter! Här kör vi Bibliotque som doftljus hemma och jag ser till att dofta Byredos Oliver Peoples. Perfekt val för att belöna sig själv 😉

 6. Linda skriver:

  Bra jobbat bruden.
  Jag har mest promenerat denna vecka så det är min träning.
  Jag får lite träning på jobbet med då vi går mycket så idag blev det nästan 6000 steg och 168 i kaloriförbränning, men tyvärr så fyllde jag på med lite gott nu när jag kom hem, men det är ju faktiskt Lördag och jag har jobbat 8-20 så lite gott kan man ju få unna sig då kan jag tycka.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  • Frida G Svensson skriver:

   Nu kommer jag kanske med en tråkig kommentar, och det är inte menat som kritik, bara visa upp hur jag tolkar det du skriver. Jag tycker det är väldigt tr¨åkigt, allvarligt och ätstörningsmässigt att prata i termer om “tyvärr fyllde jag på med lite gott” och “unna sig”. Det implicerar att det man äter är något fel, att man gjort fel. För mig blir det helt fel. Det är nämligen precis ett sådant tänk som jag vill komma bort ifrån. Jag tänker att man tränar för att kunna leva och äta gott. Pass på ditt språkbruk för det kan vara ett sådant språkbruk som medför dålig självkänsla och dåligt samvete, helt i onödan. Stor kram på dig min fina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *