Löwengrip care & color, blir jag hooked?

lowengrip care color
Ni vet att jag beundrar Isabella Löwengrip mycket. Hon lanserade ju sitt eget skönhetsmärke, Löwengrip care and color, and the rest is history. Som det mesta hon tar i blir det guld och framgång. Jag var länge tveksam för att testa det då jag kände att det liksom hade lite av en budgetkänsla. Jag vet, så tramsigt. Men om jag vill ha budget vet jag att det finns riktigt bra budgetalternativ på typ Ica. Men så satt jag där en dag slut på allt och fick ett ryck.

Nu har jag köpt schampo, balsam, hårspray och torrschampo och det ska bli riktigt kul att testa det. Min spontana tanke var att det luktar så gott! Sen är det ändå fantastiskt, men lite skrämmande, hur himla mycket ett varumärke Isabella är. Varenda gång hon lägger upp en snygg hårbild skriver hon om sina produkter. Och nu är även jag fast. Jag vill också ha sånt hår! Man må ha nästan 300 högskolepoäng men immun mot reklam, det är jag inte!

På Lyko är det just nu ta tre betala för två. Just saying…
lowengrip care color
Idag är det som ni vet torsdag. Min sista jobbdag innan min jobba-med-blogg-dag imorgon. Det känner verkligen lyxigt att jag var hemma, jobbar en dag, och sen är det fredag. Ikväll ska jag på bloggevent som Fnulan styrt upp. Vi ska besöka Lotuskliniken som är en privat klinik som är specialiserade på gynekologi och estetisk gynekologi. De gör liksom allt vagina-related. Allt från att tighta till, till att hjälpa kvinnor med urinläckage. Det ska bli roligt att gå dit och höra deras presentation. Inte för att en tilltightning är min prio för tillfället, men jag är intresserad av om, och isåfall hur, de kan hjälpa könsstympade kvinnor. De kanske inte alls jobbar med det förvisso, men det är iallafall det jag ska fråga om. Sen vet jag också hur många kvinnor som lider av urinläckage och därför tycker jag det är fantastiskt att det finns en klinik som verkligen tar det på allvar.
lowengrip care color

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Paulina Gunnardo
6 år sedan

Hehe, va bra att du testar! Jag har nämligen tänkt testa torrschampot men det har bara inte blivit av. Har ett budget-alternativ som jag tyckt varit bättre än de dyrare jag köpt förut men jag måste erkänna att jag är lite nyfiken på att testa om hennes torrschampo kan slå det. Så det var ju himla bra att du går och testar 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paulina Gunnardo
6 år sedan

Jag får vara din testkanin och återkomma med en rapport senare! =)

Paulina Gunnardo
Reply to  Frida G Svensson
6 år sedan

Tumme upp! 😉

Carin H Brander
6 år sedan

Jag köpte LCCs ansiktskräm för ett tag sedan när jag ändå skulle köpa ny. Och den är faktiskt sjukt bra, och dryg! Så nu har jag lotion och handkräm också… Tycker att de har lyckats superbra med produkterna, lagom doft och härliga på alla sätt och vis.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Carin H Brander
6 år sedan

vilket bra tips! Ja jag tror att produkterna är bra. De verkar onekligen mycket populära.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x