Min bästa lermask

den bästa lermasken-1
Idag ska jag tipsa om min bästa lermask. Denna är helt underbar. Det är den vita burken från Glamglow och heter supermud clearing treatment. Det är riv i denna ska ni veta. Först kör jag en exfoliering och sen på med denna krämen och då svider det till lite. Men jag ÄLSKAR det! Jag vill att det ska kännas som huden brinner!
den bästa lermasken-4
Den här masken tycker jag att man med fördel ska använda på exfolierad hud. Jag tar på ett tunt lager och låter den torka helt. Då går den från mörkgrå till ljusgrå. Dagen efter är det sådan skillnad på min hud. Alla finnro och blemmor har minskat betydligt och rodnaden har lagt sig.
ihoplagd
Lermasker brukar jag tycka är en ganska platt produkt. De gör typ inget. Men inte den här inte. Den är wow wow wow! Priset är högt och den här burken kostar 465 kronor. Men för mig är den värd varenda krona. Jag brukar passa på när det är någon rabatt på Kicks eller jag har fått hem en rabattkupong. Jag använde masken igårkväll. Efter en helg i Stockholm med torr luft i tåget, kall luft i Stockholm och för lite sömn behövde jag vårda min hud lite extra. Exfolierande mask, denna lermask och sedan en fuktmask som jag sov med. Hello cinderella!
den bästa lermasken-5
Titta vilken fin lyster! Jag har smort in mig här förvisso men masken har verkligen dämpat så mycket av min acne och av rodnaden.

Jag kan inte nog rekommendera dig att köpa denna! Du hittar den här!

På fredag släpps min första riktiga film på min youtubekanal. Det blir en presentationsfilm kan man säga och du kommer äntligen få veta mer om min kanal. Jag ger dig fyra så bra tips inom feminism, female empowerment, skönhet och om mig. Det kommer bli den perfekta uppladdningen för en skön och bra helg. Jag är så pepp och glad inför fredag. Längtar verkligen ihjäl mig! Supernyfiken på era reaktioner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Det är så skönt med masker och ansiktsbehandlingar. Det ska bli min nya vana under 2018.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

Det låter som en underbar vana! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x