Veckonytt #69

veckonytt1
En liten fågel har viskat till mig att på modefronten kommer nu 80-talet tillbaka med stormsteg. HELL YES, säger jag! Jag ÄLSKAR 80-talet. Håret, det överdrivna sminket, klackarna, tightsen, axelvaddarna och så magväskan. Nu kommer magväskan tillbaka och jag tycker den här från Even&Odd är så himla snygg! Tänk svart kostym, vit t-shirt, röda klackar och så magväskan. Så fett!
veckonytt2
Jag har ärvt en besatthet av lampor från min pappa. I detta veckonytt kom faktiskt två lamptips med. Det första är denna bordslampa från House doctor. Så smidigt att man kan spänna den på en bordskant. Jag vill ha den i mitt bibliotek!
veckonytt3
Den här lampan är också så snygg och kommer från Globen lighting. Tänk dig två stycken sådana på vars en ände av en bred fönsterkarm. Så snyggt!
veckonytt4
För att vara riktigt skruttig på att hinna med någon annan frukost än en snabb tallrik flingor inne på kontoret är jag väldigt besatt av att spara flärdfulla frukostrecept. Det är faktiskt något som är tråkigt med vardagspusslet och småbarnsåren, att man inte hinner äta rejäla frukostar. Lifegoal för pensionen är att äta maxad frukost varje dag. Dessa frukosttips från Pom & Flora får mig att vilja ha helgfrukost dagarna i ända.
veckonytt5
MInns du när jag bloggade om att bland annat Reese Witherspoon fått höra att hon var för ful och fel för att bli skådespelare? Så sjukt vi tyckte det var. Det här är mer sjukt! Maisie Williams, supertalangen från Game of Thrones, säger att hon redan nu vet att hon kommer ha svårt att få roller efter GoT på grund av hur hon ser ut. Hon tror att hennes utseende kommer påverka hennes karriär för att många mer sexiga roller är otillgängliga för henne. Jag blir så sjukt sorgsen av att läsa att någon med hennes enorma talang är rädd att den inte räcker till. Att hur hon ser ut kommer vara mer prioriterat än hennes talang. Fy fanken vad skevt det är!
veckonytt6
AHHHH dör för denna kjolperfektion! 350 kronor! Fattar du!? Löp och köp! Tänk denna i sommar med en vit krispig skjorta på jobbet, över en baddräkt på stranden och med en skir sommarblus till trädgårdsfesten. Rena rama perfektionen!
veckonytt7
Jag är SÅ sugen på en baddräkt i år i mindre traditionellt baddräktstyg och mer i tyg-tyg om du förstår vad jag menar. Denna tyckte jag verkligen mycket om! Den vita var också så himla fin!

Ha en fin dag! Och kan du inte berätta om din helg? Jag är nyfiken på vad du har hittat på!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
6 år sedan

Jag är också så glad att 80-talet börjar komma tillbaka! Längtar tills butikerna tar in mer 80-tals kläder 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jeanette
6 år sedan

men ja preach girlfriend!

Pia Widlund
6 år sedan

Helgen ja, den gick fort. Massage på fredagen, badhus och löpning på lördagen, många avsnitt av NCIS på söndagen och sen en benpass och lite dans. Sen blev det måndag…

Sandra
Sandra
6 år sedan

Alltså min helg blev lite tokig. Jag är ju ensamstående med min 3-åring. Jag har delad vårdnad med pappan, men barnet bor enbart hos mig, dygnet runt, året runt (en smula slitsamt ibland). I lördags hade jag bestämt att vi skulle gå på bio jag och 3-åringen. En timmes film, popcorn och godis, kanske lite saft också. För första gången! En timme innan vi ska ta bussen ner på stan blir barnet och jag osams (för hundraelfte gången sen kl 5 den morgonen) och han ylar ”jag vill gå på bio med pappa!!!” Och som den urvridna trasa till mamma jag är så ringer jag upp pappan och säger ”ställ in dina lördagsplaner, du ska på bio”. Och så hämtar han upp barnet och får gå på hans första bio. Jag visste inte om jag skulle njuta eller gråta.
I söndags började Knatteskutt och då fick i alla fall mamman vara med och skutta. Underbart. Sen åt vi wienerbröd i soffan och lekte spindelmannen. En normal söndag.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
6 år sedan

Så är livet och du gör så gott du kan! Mer kan ingen begära. Du är en grym kvinna, mamma och person! Jag är totalt på din sida! <3

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x