Frukost med JWHF, Beyond us och Sparbanken Syd

I förra veckan anordnade mina favorittjejer på Just wanna have fun ett frukostevent. Jag ÄLSKAR deras event, kvinnorna de bjuder in och stämningen generellt. Denna gång var på Beyond us för att äta frukost tillsammans med Sparbanken Syd som lärde oss allt om privat pensionssparande. Alla de fantastiska bilder är tagna av Jenny Brandt Grönberg. Hon bloggar här och instagrammar här.

Jag hade på mig grön silkig kjol (adlink), grå kaschmirtröja (liknande här från Lindex – adlink) och ormkappa, allt från H&M. Och så hade jag på mig mina nya scarf från Carin Wester (adlink) som jag fick av David i alla hjärtans dag present.

Såhär fint var frukosten uppdukad. Det jag längtar mest efter på Just wanna have funs event är blomsterdekorationerna. De är alltid helt outstanding!

Temat var gult för att matcha Sparbanken syds gula färg. Och så var det väldigt våriga och påskigt.

Massa nya och gamla kompisar var där. Till exempel fick jag träffa the gorgeous lady Carmen längst till höger på riktigt för första gången. Vi är ju instagramkompisar.

Bästa Julia var där. SÅ snygg kostym!

Älskar detta. Fashion, kamera och lyxväskor i en enda bloggig blandning. Tycker så mycket om att det börjar hända rolig saker i Malmö för oss influencers.

Lina var best dressed som vanligt! Har ni ens någonsin sett en så FAB outfit!

Här ser du Linda som driver det UNDERBARA inredningskontot Pick a pillow, Clara på peppiga Bossbloggen och en av mina finaste vänner Carro som bloggar här.

Här är den andra Lina, en magisk fotograf, som alltid har med sig den gulligaste eventbesökaren! <3

Väldokumenterat!

Sen höll Sparbanken Syd föreläsning om vikten av att pensionsspara. Det har varit ett så viktigt samtal tycker jag. Jag och David har som alla andra allmän pension, vi har tjänstepension från våra arbetsplatser och vi har vars ett privat pensionssparande i fonder. Utöver det har vi vars ett fondsparande för nutiden, ett gemensamt sparkonto för huset och en pensionssparande för Estrid där vi sätter in barnbidraget varje månad. Jag älskar det. Det är en otrolig trygghet och säkerhet att veta att man har sparpengar för framtiden. Båda den kortsiktiga såväl som långsiktiga. Utan privat pensionssparande klarar man sig inte i framtiden. Det är verkligen så enkelt att starta ett ISK-konto där man sparar i fonder. Banktjänstemannen fixar allt åt dig och du behöver inte ens välja fonder utan banken kan rekommendera och fixa allt åt dig. Otroligt praktiskt.

Åh, på alla sätt en mycket fin start på en morgon!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christin
4 år sedan

Tack för du kom Frida! Och för så fint blogginlägg! Kram, Christin

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Christin
4 år sedan

tack för att jag fick komma!

Lina Andersson
4 år sedan

Puss till dig för de fina outfit-orden! 😘

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Lina Andersson
4 år sedan

men hallå du är ju bara sååååå fab!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x