God jul vänner!

god jul vänner-1
Då var dagen äntligen här! Julafton! Vi tog alla sovmorgon till halv tio (!) och åt sedan en julfrukost, med varm choklad i våra julkoppar. Dagen kommer bli lugn och skön. Snart åker David och Estrid till blomsteraffären och köper lite julblommor och jag ska duka bordet. Vi blir åtta vuxna, ett barn och en hund. Precis lagom.

Det var verkligen magiskt i morse när jag fick berätta för Estrid att tomten varit här på natten. Det fanns nämligen klappar BÅDE under granen och en i Estrids julstrumpa, och den får man ju såklart öppna prick direkt på morgonen. Den åh så smarta tomten gav Estrid sjuttioelvatusen pärlor så att Estrid kan uppehållas med att pärla hela långa dagen tills gästerna kommer. Hehe, tomten är en smart prick hen.
god jul vänner-2

6 Responses

 1. God Fortsättning! Hoppas allt gick bra med bröllopet! Jag bytte bloggportal mitt i allt och tappade bort läsandet 🙂

 2. Irene skriver:

  Vilken smart tomte! Vi har alltid också haft morgonjulklapp. När barnen blev lite större oftast någon bok, sedan var det också lugnt några timmar 🙂

 3. Sandra Olsson skriver:

  My gad! Ge mig genast tips på bra pärlor! Jag har inte hittat någon bra sort tycker jag. Kram och god fortsättning!

  • Frida G Svensson skriver:

   Alltså nu menar jag sådana där färgglada pärlor med hål i som man trär på gummiband och gör armband med. Inte pärlplattepärlor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *