Veckonytt #62

veckonytt1
Vad är det för perfekt barn vi är välsignade med? Hon sov till klockan 10! Oh my lord! Klockan är snart 12 och vi dricker kaffe, äter frukost och Estrid leker med sina nya klappar. Jul eller ej så tar mitt veckonytt inte julledigt och därför kommer här ett deppigt inlägg.

Först ut är detta skrivblock från Lagerhaus. Jag älskar årsskiften. Få saker medför sådan oerhörd pepp och inspiration för mig. Nu är tiden man sammanfattar det gångna året och planerar för det kommande. Jag älskar skrivböcker, koppar, pennor etc med pappiga citat på. Och vem vill inte vara en success story liksom!?
veckonytt2
Hillary Clinton har skrivit ett så himla fint brev till sitt tonårsjag. Fyllt med feminism, styrka och kämparvilja. Läs!
veckonytt3
Nyhetsuppläsaren Demetria Obilor är smart, framgångsrik och sjukt häftig och ändå fokuseras det bara på hennes kropp och vad hon har på sig. Hon borde inte klä sig utmanande med den kroppen får hon höra. Hon borde inte klä sig tight på grund av den yppiga kroppen. Nu slår Demetria tillbaka. ”Jag ska inte behöva bära en potatissäck för att göra dig bekväm”
veckonytt4
Career girl daily har gjort ett sjukt peppiest inlägg om hur du skapar en ”life plan” som kommer ge dig förutsättningar för ett pangbra 2018.
veckonytt5
Jag ville så himla gärna baka det här kavringbrödet, men tid fanns inte, så vi köpte färdigt. Men vi har skinka och senap kvar i kylen så jag tror jag ska passa på och baka det nu i mellandagarna.
veckonytt6
Nyårsklänning part 1. Denna silvriga sak från Vila är prisvärd, glammig och ser så himla dyr ut! I love it!
veckonytt7
Nyårsklänning part 2. För dig som inte är sugen på glitter (who are you!?) så rekommenderar jag denna klänning. Den är så pass snygg att jag faktiskt skulle förlåta den som valde denna klänning framför glitter. Även om det tar emot att acceptera att det finns människor som frivilligt väljer bort glitter!

Ha nu en grym juldag min vän! Och berätta mer om din jul. Imorgon får ni se mer från vår julafton!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x