Veckonytt #147

Hello väskperfektion! Det går väl knappast att inleda veckan på något härligare sätt än med lite flärdfull fönstershopping? Denna väska från Charles Keith får mitt hjärta att slå lite snabbare.

Ljust lavendellila skor med bekväm klack. Ja tack! Jag ser mig matcha det med vit skjorta och läderbyxor. Sååå snyggt!

Det blir mycket läder i höst för den som tycker om att hålla sig uppdaterad om trender. Den här klänningen i läderimitation från ASOS är prisvärd men ser SÅ lyxig ut!

Jag tackar aldrig nej till lite drama. Varför ha en enkel svart skjorta när man kan satsa på rejäla puffärmar? Jag matchar med jeans, svarta heels och pärlor!

Snart är trädgårdstiden förbi och då blir det dags att kasta ett öga på vad för grönska man kan piffa med inomhus. Den här artikeln om trendspaning på växter gillade jag verkligen mycket.

Skåne läns landsting slår ett slag för jämställdhet. Med sitt stora självskattningstest, där du gör en och din partner en likadan, får ni svart på vitt hur jämställda ni egentligen är. Läskig checklista men ack så viktigt att våga konfrontera.

Välj rätt trosa för bättre underlivshälsa.

Så går du vidare efter en separation. Jag tycker den här artikeln även kan användas vid andra typer av separationer. Vänskaper som försvinner eller ett arbete man blir uppsagd från. Allt handlar ju om sorgbearbetning.

Höstens stora skotrender! Jag tackar ALDRIG nej till cowboyboots. Typ snyggaste skondonet ever!

Maria Westerlind har gjort en härlig kollektion för MQ! Spana in härligheten här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x