Nätverka och maska, allt i min egen soffa

Jag har mycket roligt att se fram emot de närmsta dagarna. Det kommer vara full rulle och även om det är kul så vet jag att jag, som en introvert person, behöver tid för återhämtning. Därför har jag redan planerat in att min eftermiddag idag kommer bestå av tre saker. En joggingrunda, en sheetmask i sängen och minst en timmes läsning i ett tyst och mysigt rum.

Jag ska sätta tänderna i den här boken, Nätverka – så blir du den som andra vill omge sig med, som min bekant Anna Svahn har skrivit. Jag vet att den kommer innehålla massa matnyttig information för detta är en kvinna som blev inbjuden till att delta i ett slutet möte med Melinda Gates, fick möjligheten att prata med Bill Clinton och blev tillfrågad av en av Afrikas främsta entreprenörer, Abbey Wemimo, om hon ville ta en plats i hans företags advisory board.

Är du nyfiken på vad som finns i min kalender framöver?

På torsdag ska jag fixa naglarna och på kvällen är det dags för Estrid att börja simskola. En SÅ stor dag för vår familj. På fredag är det fredagsmys och matkoma i soffan som gäller för på lördag… På lördag är det en maxad dag. Vi börjar med att ta Estrid på födelsedagskalas, note to self köp trollspö, sen åker vi ner till stranden för mina föräldrars housewarmingparty för Badhytten, note to self köp housewarmingpresent, och på kvällen åker jag och David in till Malmö för stor 40-års fest, note to self köp glammig present! Söndag då? Söndag blir det återhämtning, storstädning och ommålning av huset för hela slanten.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
4 år sedan

Vilken härlig helg!

Frida
Frida
Reply to  Pia Widlund
4 år sedan

helt underbar!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x