Strandyoga, pinchos och Dracula

pinchos malmö-1
Vilken pangdag vi hade igår! Jag började dagen med morgonyoga på stranden! VIlken grej! Musiken var lugn och skön, det var en sval dag och små små regndroppar svalkade min varma kropp och havet skvalpade stilla. Det var bannemej en religiös upplevelse. Efter yoga, lunch och hemmafix åkte vi in till stan. Till Pinchos.
2
Grymt bra och roligt restaurangkoncept. Man får börja med popcorn vilket Estrid tyckte var väldigt festligt! Sen använder man en app och beställer det man vill till bordet. Sen får man en pushnotis på telefonen när man kan gå och hämta sin mat. Det var så effektivt!
pinchos malmö-4
Supergod mat och roligt att allt var miniportioner.
1
Estrid åt minihamburgare och halloumisticks. Sen hände dagens stora event. Vi begav oss mot biografen.
pinchos malmö-6
Hej hej, här är vi. Redo för att se hotell Transylvanien 3.
pinchos malmö-8
Vilken grej det var med bio. Var har varit på kortare barnbio innan men denna gång var det ”stor-barns-bio”. Esrtid orkade hela filmen och tyckte bara den var läskig vid ett tillfälle. Filmen var riktigt bra och vi skrattade massor. Rent generellt måste jag säga att det var underbart att gå på barnbio och lyssna på barnen i salongen. De skrattar så porlande och härligt, rätt ut.

Vi traskade mot bilen och styrde guldkulan hem mot Näset. Det var verkligen en SÅ himla fina dag. Sen satt jag några timmar och bloggade, redigerade bilder och klippte en ny youtubefilm. Nu tjatar en liten marsipangris om att hon vill ha frukost och jag längtar efter att sträcka ut mig på en powerwalk. Ha en fin dag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
5 år sedan

Yoga är magiskt – önskar att alla fick upptäcka det… å barnets första bio, tänker nostalgiskt tillbaka till mina kids första – Lotta på bråkmakargatan och den tama grisen – vad den nu hette… nåväl det är 20-25 år sedan men fina minnen är det

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x