vecka 39.

Phew! Denna vecka är det fullspäckat! Igår hade jag en heldag framför datorn. Tidsinställde alla blogginlägg, skrev, svarade och organiserade mailkorgen, ringde samtal, bokade möte med banken, fixade en revisor, och fyllde på min to-do list för jag litar inte på att min hjärna kommer komma ihåg en enda grej!

Idag ska jag träffa min partner Nellie som jag jobbar tillsammans med på ett spännande projekt. Hon kommer hem hit till mig och så ska flitens lampa lysa. Jag ska även ta ett möte under dagen för att färdigställa min hemsida. Japp, den håller på att få en makeover. Så exciting att visa det för er!! Imorgon ska jag träffa banken, filma content till instagram och Tiktok och sen avsluta kvällen med liveloppis! Som ni längtat! och jag med! Så i måndags rensade jag även klart min garderober för alla godsaker som nu ska hitta ett nytt hem.

Imorgon torsdag blir det EVENTDAG! Först ska jag spendera morgonen på the Lodge, stanna kvar där under lunchen och jobba, sen event med Hey Babe och slutligen event hos Stena. Ska jag vara riktigt influencig och köra tre klädbyten!? Och på fredag blir det fredagslive som vanligt och jag kanske har med mig en gäst denna fredag. Vi får se, det är inte helt spikat ännu.

På lördag ska vi på utförsäljning och försöka haffa några planteringslådor vi suktat efter och på kvällen kommer Nina och Gustav över på middag. Och på söndag blir det kalas för vår Harry!

Och i allt detta ska det hinnas med att torsdagsstäda (fast inte på torsdag denna vecka), träna, storhandla och komma i säng i tid. Haha, hmmm ja jag får utvärdera nästa vecka hur det gick! =)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pernilla
Pernilla
1 år sedan

Hej! Är så tacksam för din blogg och instagram, har hjälpt mig väldigt mycket med self-love 🙂 Måste fråga vart dina fina skinnbyxor kommer ifrån?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x