En sommarkväll med hamburgare, lättklädda män som brottades och ett rosa Malmö

sommarkväll-1
För någon vecka sedan bjöd min syster och sambo ner oss för lite grillning på stranden. En flaska bubbel hade varit på kylning och vi firade att ders husköp äntligen var klart. Påskrivet, besiktigat och signed, sealed and delievered! Det var en mild sommarkväll, delvis skuggat av rosa moln men stundtals sprack det upp och ett gyllene sken spreds över stranden.
sommarkväll-2sommarkväll-4
Klockan var 19 och folk låg fortfarande kvar på stranden och solade. Överallt var det små grupper av människor som njöt av Malmös stränder så som vi gjorde. Bakom oss var två lättklädda MMA-fighters som övade brottning på en matta (!?). Påstods det. Jag tyckte de såg minst sagt kärvänliga ut. EN något homoerotisk träningsmetod. Estrid nattades i vagnen, ovetandes om både sandiga burgare och lättklädda män och sov gott i den friska luften.
sommarkväll-5 sommarkväll-6
Det korkades upp och skålades och pratades trädgårdsredskap, staket och pereéner. Herregud, det trodde jag inte jag skulle prata med min syrra om för några år sedan! =)
sommarkväll-7
Grillade burgare och haloumi. Så gott! Det är enkelt men blir så himla gott. Man äter direkt från grillen (allt är lite sandigt) men det är genuint och härligt.
sommarkväll-8 sommarkväll-9
Solen kämpade sig igenom de grå molnen och färgade himlen rosa. För att i nästa sekund…
sommarkväll-10
…skina på oss. Och vi hade trevligare än vad det ser ut på denna bild! Jag lovar! Vi brukar både titta på varandra och prata när vi ses! PROMISE!
sommarkväll-11 sommarkväll-12
Asta grävde en grop som hon la sin bakdel i. Kanske något man skulle testa när man är svettig?
sommarkväll-13
Paula gjorde ett glädjeskutt. Som ingen fotade. Det blev liv i luckan och alla ropade gör det igen gör det igen! Och så blev det fel på en kamera och hon fick fortsätta hoppa. Sen skulle de tas med en annan mobil. Men sen, sen fick vi the perfect shot! Det kan vara så att hon inte ler på denna bild utan skriker fota då för helv*te! Lite glad är hon nog ändå! Och hon hoppar bra högt för att va en kortis! Ibland får man lida hårt för den perfekta bilden!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x