Lämna ett hus för att ta emot ett annat

flytt från hasslö-1
Tidigt i lördags körde vi mot Karlskrona skärgård för att för sista gången åka till mina föräldrars fritidshus där. Nu är det sålt till en ny familj och det var dags att flytta och städa. Då syrran har ett hus och vi ska flytta till vår snart var vi alla i behov av möbler. Därför delade vi upp möbler och husgeråd så att familjens möbler kan leva vidare i ett nytt hus. Och såklart, vi tog en sista skörd av rabarbern.
flytt från hasslö-2
Estrid var tålmodig fast att de vuxna inte var särskilt roliga, men det fanns både kakor och korv med bröd och massa nya leksaker att ta med sig hem.
flytt från hasslö-3
Alla var mycket osentimentala över flytten utom David som gick runt och var vemodig. <3
flytt från hasslö-4
Jag fick POLLENCHOCK! Ena ögat svullnade upp och var knallrött och David fick akuthandlag allergitabletter, ögondroppar och nässpray. Nu börjar säsongen av plåga med andra ord. Jag hade på mig leobyxor från Lindex (liknande här) och en grå t-shirt från Åhléns (liknande här).
flytt från hasslö-5
Grästet klipptes, möblerna packades in i lastbilen och våra bilar, huset städades och vi vinkade adjö till Sveriges Hawaii, Hasslö. Nu är vår lägenhet KAOS med extra-tv, småmöbler, bananlådor och sängkläder. Vi ska försöka stuva om uppe på vinden så vi kan leva något sådär drägligt fram till flytten till vårt egna hus.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x