Med lite fjärilar i magen

tulpanerna-1
Fredag! Så himla härligt och kanske extra härligt för jag har så mycket att se fram emot idag. Vid lunch ska jag till frisören som ska fixa mitt hår inför ikväll. Då är vi ett gäng bloggtjejer, uppklädda till tänderna, som ska ut och hålla fredags-AW på Savoy här i Malmö. Jag ser så mycket fram emot att hänga med alla tjejerna, några nya bekantskaper och några gamla.

Sen är det helg. Lång skön helg som involverar datenight för mig och David. Vi ska se Billy Elliott på operan och denna helgen är så mysig att tårna krullar sig.

Imorgon kommer stora bildbomben från min fredag! You can count on it!

No Responses

  1. ISA skriver:

    åh så himla rolig fredag du verkar haft. hoppas *bloggminglet* var inspirerande och mysigt. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *