Med lite fjärilar i magen

tulpanerna-1
Fredag! Så himla härligt och kanske extra härligt för jag har så mycket att se fram emot idag. Vid lunch ska jag till frisören som ska fixa mitt hår inför ikväll. Då är vi ett gäng bloggtjejer, uppklädda till tänderna, som ska ut och hålla fredags-AW på Savoy här i Malmö. Jag ser så mycket fram emot att hänga med alla tjejerna, några nya bekantskaper och några gamla.

Sen är det helg. Lång skön helg som involverar datenight för mig och David. Vi ska se Billy Elliott på operan och denna helgen är så mysig att tårna krullar sig.

Imorgon kommer stora bildbomben från min fredag! You can count on it!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ISA
ISA
8 år sedan

åh så himla rolig fredag du verkar haft. hoppas *bloggminglet* var inspirerande och mysigt. Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
8 år sedan

det var jättekul och en så himla fin kväll! ska blogga allt om det!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x