Rättsmedicin, bankett och Orup

stockholm dag 2-1
Torsdagen började skönt. En lång hotellfrukost och sedan traskade jag den korta biten till Grand hotell. På vägen gick jag förbi alla exklusiva butiker och stannade i typ vartenda skyltfönster och trånade.
stockholm dag 2-2
Här bakom gömmer sig den nya Chanelbutiken. <3 <3 <3
stockholm dag 2-3
Det var en kall och krispig höstmorgon i Stockholm och allt var så vackert.
stockholm dag 2-4
Vilken fantastiskt vacker stad Stockholm är ändå. Som en oas i en storstad med allt vatten, skärgårdsbåtarna och så de pampiga byggnaderna vid strandvägen.
stockholm dag 2-5
Framme vid Grand hotells konferensdel Royal.
stockholm dag 2-6
Sedan gick dagen i ett. Välkomsttal av vår generalsekreterare Anne Ramberg, prisutdelning och seminarier. Jag gick på tre seminarier, alla i brottmål. Den absolut bästa var om rättsmedicin och intyg på skador av livsfarlig karaktär. Så himla härligt att bara få grotta ner sig i det här. Det är så sjukt kul och intressant.
stockholm dag 2-7
Efter sista föreläsningen traskade alla hem för att göra sig i ordning.
stockholm dag 2-8
Det var dags för bankett. Jag hoppade in i duschen, Skypade med min lilla familj och sminkade mig. Jag körde på min födelsedagsklänning. I advokatkretsar är svart alltid favoritfärgen så jag ville gärna bära färg.
stockholm dag 2-9
Det här nya linnet har fått följa med mig på resan. Ett tunt, supermjukt och lyxigt linne från Malene Birger (här). Jag tycker det är perfekt att ta med tunna linnen när man reser för det får kläderna att sitta snyggt och värmer lite om det är kallt i konferenssalarna. Jag tänkte lite likadant i och med att jag tog med mig mest kashmirtröjor. Kashmir är svalt om det är varmt ute och varmt om det är kallt ute, perfekt om man är osäker på temperaturen dit man ska.
stockholm dag 2-10
Så vackert! Det må vara en liten detalj men att bära vackert under gör så mycket tycker jag. Vackra underkläder och underlinnen skapar en känsla av sensualitet och att man är put together. Linnet hittade jag i webbshoppen Nantucket, ett företag jag har fått den stora förmånen att nu göra lite samarbete med. Jag har blivit skickad kläder som jag ska få lov att produktfotografera. Ni kommer bli bortskämda med massa vackert, det vill jag lova!
stockholm dag 2-11
På kvällen testade jag min nya shadowstick från Laura Mercier (present från syrran och svågern på min fölsis) och den är magnifik! Love it!
stockholm dag 2-12
Med på resan fick även Anastasia glow kit följa med. Denna uberlyxiga palett fick jag också i födelsedagspresent och jag är besatt av den. Vill highlighta hela min kropp prick hela tiden. På kvällen tog jag inte med min stora kamera så den fastnade mest i min mobil. Trerättersmiddag, en sagolik bit ren, trevliga samtal och så på kvällen – Orup! Ja, han kom dit och jag som trodde jag skulle vara märkbart uttråkad blev helt tokig när han spelade Magaluf och var tvungen att springa upp och dansa. Gamla dängor har uppenbarligen effekt på mig.

Nu ska jag hasta iväg för dag 2 på Advokatdagarna. Vi hörs senare!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Själv åt jag middag i ett barnkaos….
Trevligt med goda vänner men samtal blev det inte.😂😂😂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

alltid nått det med! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x