Veckonytt #5

organiserad garderob
The glitter guide’s 5 tips för en organiserad garderob är perfekt för en som mig som älskar att vara just organiserad. Ni som läser bloggen vet ju också att jag när drömmen om den alltid lika perfekta garderoben.
veckonytt1
Planerna på att Estrid ska få ett eget rum börjar nu konkretiseras och jag älskar den här månspegeln från Urban Outfitters (här).
lob

Michaela Fornis inlägg om hår är right up my alley. Jag är så sugen på en ”lob” som denna frisyr kallas. Och gärna lite blonda slingor på det!

Ingen rast ingen ro! Jag vet att jag inte hunnit blogga över helgen men det har varit galet intensivt. Idag fick jag gå upp klockan 5 för att hinna jobba lite med sådant som var absolut prio. I vanliga fall brukar inte mitt liv vara fullt såhär intensivt, men det går ju samtidigt i vågor. På onsdag lättar det för min del och då är det fullt fokus på bloggen. Tack för ert tålamod och överseende!

Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x