Stockholm recap

ledarskapsakademin-1 ledarskapsakademin-2 ledarskapsakademin-5 ledarskapsakademin-3 ledarskapsakademin-4
Vilka otroligt lärorika, intensiva och eftertänksamma dagar jag hade förra veckan. I söndags kom jag hem och rasade ner i sängen och somnade direkt. Men min vecka inleddes med en större huvudförhandling som jag behövde förbereda för. Så igår morse gick jag upp vid fem för att arbeta. Så föga förvånande somnade jag igårkväll när jag nattade Estrid vid 19. Och sen vaknade jag vid fyra, pigg som en mört. Äntligen känner jag mig utvilad!

Advokatdagarna handlade om juridisk fortbildning såväl som nöje och på två dagar hann jag med 6 seminarier, en bankett, två luncher, en föreläsning och en prisutdelning. Och en hiskelig massa koppar kaffe. Jag riktade in mina valda seminarier inom området brottmål och asylrätt och jag har lärt mig så otroligt mycket.

På lördagsmorgonen inleddes Liberalernas ledarskapsakademis andra träff. Nu handlade allt om mig, mitt ledarskap och utveckling utveckling och än mer utveckling. Mitt mål och hur jag ska komma dit har blivit än mer tydligt. Liberalernas feminist med stort F, det är jag och nu ska jag bara få hela omvärlden att förstå det med. Vi hade fått göra ett personlighetstest, IDI, som inte handlar om vad man är för person utan om hur man UPPFATTAS som person. Föga förvånande blev jag pådrivande motivator. Bra på att engagera och entusiasmera, stor verbal förmåga, en egenskap att få igenom sina ideér, men inte utan att ha kollat av med gruppen vad den känner. Det var även en skala från 0 till 100. På 100% var man en person som helt kunde anpassa sig till gruppen på bekostnad av en själv. på 0% var scenariot det motsatta. Jag fick rätt så låga 26%, men hade skattat mig själv, genom svar på en massa frågor, till 17%. Jag är varken nedstämd eller förvånad över att jag hamnade på den vänstra, mindre anpassningsbara sidan. Jag är rätt fyrkantig och står alltid otroligt fast vid min övertygelse. Det finns självklart för- och nackdelar med att vara så.

Jag känner mig lite extra levande idag. Utsövd, fylld med kunskap inom mitt arbete såväl om mig själv. Ytterligare en helg med dessa fantastiska kvinnor som bara ger mig så otrolig mycket inspiration och glädje och pepp. Och så är jag äntligen hemma hos min familj. I nätterna två har vi alla tre sovit nära nära och jag har känt mig så älskad och del av något större. Idag är det den 1:a november och jag kan inte börja en månad med en bättre känsla i bröstet. Tacksamhet, mod, tillförsikt, stolthet över mig själv, kärlek till mig själv och min familj. Det är inte en dålig känslokombination det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine
Josefine
7 år sedan

Spännande dagar! Jag jobbar som beteendevetare med asylsökande och är därför extra intresserad av just asylrätt, i synnerhet nu när det känns som att negativa besked är på ingång…

På tal om något helt annat: varifrån kommer kläderna på översta bilden? Snyggt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
7 år sedan

men gud vilket spännande jobb! och svårt framförallt nu med den nya lagen. jag skulle inte säga att det är på igång, det är här nu. Det rasslar inte avslag hos oss på löpande band! 🙁
Angående kläderna är jeansen från Lindex, tröjan från H&M och väskan en Mulberry bayswater. Här är länk till tröjan http://www.hm.com/se/product/53710?article=53710-C&cm_vc=SEARCH och till väskan https://www.net-a-porter.com/us/en/product/378824/mulberry/the-bayswater-textured-leather-bag. Kram på dig!

Josefine
Josefine
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Tack för svar! 😊 Ska absolut kolla upp både tröja och jeans! Ännu har mina klienter inte fått besked, de flesta väntar medan några ska på kompletterande utredning… Ha en fin kväll! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
7 år sedan

jag hoppas det får positiva besked! <3

Ulla wolter
Ulla wolter
7 år sedan

Behåll den känslan, Frida!❤️👍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla wolter
7 år sedan

det ska jag! det ska jag!

S
S
7 år sedan

Låter som du haft några riktigt kul dagar, härligt 🙂 vilket spännande personlighetstest också!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  S
7 år sedan

haha ja det var med skräckblandad förtjusning man tog emot resultaten!

Sandra Olsson
Sandra Olsson
7 år sedan

Ojoj, grattis till dessa fantastiska känslor! Jag känner tyvärr inte igen mig alls, men det är väl dags att ta tag i livet snart. Jag ska nog använda dina ord som motivatorer.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra Olsson
7 år sedan

tack! men det är inte alltid jag känner mig som queen of the universe. klart jag också har dåliga dagar, men livet är totalt sätt iallafall ljusare nu än det var förr. du ska se att för eller senare faller bitarna på plats. Kram!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x