Veckonytt #148

Ny vecka, nya tag! Jag har precis satt mig ner med min andra kopp kaffe och ett stort glas vatten. Höstlöfte 1, drick mer vatten kvinna!

Först ut i detta inspirerande inlägg är drömkjolen nummer 1 från Malene Birger.

Och här har du drömkjolen nummer två från By Malina.

Denna helg har jag varit bortskämd med att lära känna inte mindre än 6 nya kvinnor! Alla som har kommit till mig på något sätt via instagram. Jag är full av systerskap, fnitter och glädje. Därför är det inte alls svårt för mig att förstå att vänskaper kan minska risken för demens rejält.

Femina har en härlig artikel med tips på böcker och poddar att lyssna på för att fä den där härliga nystartskänslan inför hösten. Målsättning och självutveckling är temat!

Jag känner mig även tacksam för David. Snart har vi varit ett par i 12 år!
H-E-R-R-E-G-U-D! Vi har ingen magisk lösning på att hålla ihop det. Vi bara är varandras the one. Men såklart, vi jobbar också på det. Det skadar aldrig att hitta på lite roliga saker för att få mer romantik i vardagen.

Om jag fick välja mellan att alltid bara klä mig i kläder eller alltid klä mig i mjukiskläder hade mjukiskläderna vunnit alla dagar i veckan. Därför är jag såååå nyfiken på stilikonen Sara Bidermans kollektion med Bread & boxers.

Lite inspo för hemmet kommer här. Tydligen ska vi nu drössla våra hem med detaljer i koboltblått. Inte mig emot! Det är onekligen en mycket vacker färg!

Det värsta som finns är att vakna med en ångest och olustkänslor. Men det finns tekniker att ta till. Den här artikeln hade himla bra tips tycker jag.

Woop woop nu kommer ljusens tid och jag ÄLSKAR det! Newport har tagit in en ny kollektion av Max Benjamin och det är maaaagiskt vackert. Jag vill ha en av allt! Dyrt som attans men vackraste vardagslyx har jag då aldrig sett!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x