Lunchevent med JWHF och Folkuniversitetet

I veckan bjöd mina bästa tjejer på Just wanna have fun in ett gäng fabulösa kvinnor på lunchevent. I love me a good lunchevent alltså! Man blir garanterad två saker när man går på event med JWHF. 1) genuina, trevliga och väldigt välklädda kvinnor och 2) estetiskt tilltalande dekorationer deluxe! Anledningen till eventet var lanseringen av Folkuniversitetets nya höstkatalog. I höst kan du pröva på 5.500 nya möjligheter. Låter inte det helt magiskt?

Det är en unik del av det svenska samhället som jag älskar, föreningslivet, ideella eldsjälar, kulturskola och samhällsengagemang. Jag tycker det är fantastiskt att vem som helst, oavsett bakgrund och studieresultat, kan förkovra sig hos Folkuniversitetet. Det är på många sätt helt unikt för Sverige. Mina drömutbildningar från Folkuniversitets höstutbud är:
1) musikalutbildningen
2) trädgårdsskötsel
3) 100 år av allmän rösträtt

I ljuvlig Marimekkoklänning står Christine, en av grundarna av JWHF. En sann kreativ, genuin, stark och känslig och underbar kvinna.

Bordsplacering! I lådan låg en inbjudan till en keramikworkshop och en alldeles unik liten vas som keramikläraren gjort för just oss. <3

Här är Nathalie i brun kostym! Powerbabe deluxe OCH en kvinna jag just nu smider hemliga planer med. Jaja, jag vet! SÅ bloggigt töntigt att ha hemlisar, men också lite kul och spännande! På andra bilden ser du fina Kajsa som har Sveriges mest spännande garderob I shit you not! I vit pärloskimrig blus från Stine Goya och väska från BOOY. Så snygg!

Där är Kajsa igen, till vänster! Nybliven tvåbarnsmorsa och allt! <3

Här är tre UNDERBARA kvinnor! I leoklänning står Sanna von Gertten som är AD-extraordinaire! Det är hon tillsammans med Christine som fixade det här ljuvliga eventet. I mitten står Klara, henne kommer ni få se mer av! Hon är nu övertalad att äntligen ha öppen profil på instagram. Så till Klara säger jag, välkommen in på 2010-talet! 😉 I orange tröja hittar du Jenny! Skånebaserad fotograf som jag bara måste bli BFF med prick nu! Jag vill bli fotad i bombastiska bröllopsklänningar på en bergstopp av henne.

Anledningen till att Klara tvingades att öppna sitt instagramkonto? Henne makalösa garderob såklart! OCH unika berättelse om hur det är att som ung leva med reumatism.

Maten serverades av restaurang Spill och dessert bestod av praliner från Chocolatte Helsingborg. Du vet, samma pralinmakare som vi använde på vårt bröllop.

Efter en lyxig långlunch åkte jag tillbaka till kontoret. Tacksam för att jag kan ha dessa ljuva kontraster i mitt liv.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x