Halvårskontroll – hur har det gått med nyårsmålen

halvårskontroll
UPPDATERING: Okej, jag läste inte juridik för min extrema mattekunskaper… Jag fattar, halva året har inte gått förrän sista juni. Det blev lite fel. Så halva året minus en månad! Nu kan ni vän av ordning där ute lugna ner er lite! Puss!

I början av januari listade jag min mål och drömmar för 2017. Nu har halva året gått. Ok, paus för chock! Hur kan halva året redan ha gått!?!?! Crazy bananas for sure!

Vi tar en titt på vad jag drömde om.

Privata mål

Lära mig mer om aktier och sätta mig in i mina ISK-konton bättre. Jag vill bli bättre på pengar, placering och att helt enkelt tänka smart kring pengar.
– 
Vi fixade sparkonton och fondsparanden på banken, men jag har inte riktigt blivit en aktiedrottning. Men vi såg ändå över vår ekonomi och det kändes så skönt! Så jag vill säga halv-check på denna

* Köpa en bil till för det hade sparat mig så otroligt mycket tid att slippa pendla om dagarna.
CHECK! Vi har två bilar nu. Helt sjukt att jag ännu inte visat er den. Måste komma ihåg att fota den vid tillfälle.

* Jag har börjat känna mig så orkeslös och trött, som om allt är fysiskt besvärligt. Lite som om jag är groggig i skallen och utmattad i kroppen. Jag har ofta ont i ryggen och flåsar rätt tilltaget när jag gått upp för några trappor. Jag hade otroligt gärna velat att 2017 var året då jag äntligen tränade regelbundet. Två gånger veckan eller nått sånt. Problemet för mig innan har alltid varit att all träning satt igång ätstörningsmonstret i mig och jag har inte vetat hur jag ska träna utan att bli negativt påverkad och få dåliga tankar. Detta är mer än önskan än ett mål för jag VILL så gärna vara stark och snabb och ha balans även när det kommer till träning. Och jag tror det hade varit en viktig pusselbit i att leva ett harmoniskt liv.
– Nej, det har inte riktigt blivit något med det här med träningen. Jag har inte tid och får inte till den där regelbundenheten som jag eftersträvar. Men var sak har sin tid och drömmen om milen lever kvar.

* Skapa den perfekta basgarderoben! This has to happen!
– Blir man någonsin klar med detta mål?? Jag tycker ändå jag har shoppat smart. Bra plagg, med bra kvalité som jag har kunnat kombinera på olika sätt och bära ofta. Men den dagen jag checkar av målet den perfekta basgarderoben, eller, alltså den dagen kommer nog aldrig komma. Det är ju så kul med kläder!

* Springa en mil! Det har jag aldrig gjort och det är verkligen en sådan grej jag vill kunna checka av. Tänk att orka springa det lätt och ledigt! I mycket snygga tights och hemskt snabba skor.
– Nope! Inte check på den!

Professionella mål

* Få 10.000 unika läsare i månaden här på bloggen. Jag har en rätt lång väg kvar men tänker att med hårt arbete, er support och lite jäklar anamma ska det gå.
– I’m getting there. Jag är nu uppe i ca. 1000 unika läsare i veckan. Inte fy skam! Men jag är inte i hamn och får fortsätta kämpa på!

* Fortsätta utveckla bloggen än mer till en business.
– Det tycker jag faktiskt jag lyckats riktigt bra med! Jag jobbar mycket med bloggen, viger varje fredag och flertalet kvällar och helger till bloggen. Jag ser på bloggen som ett arbete och känner mig som en blogtrenprenör.

* Få 2000 följare på bloggens nya instagramsida!
– Nej, där är det bara drygt 350 följare men jag jobbar på.

* Ta mig i kragen och skaffa mig min advokattitel.
– Japp jag har påbörjat processen genom att jag anmält mig till slutprovet. Det ska jag göra i oktober. NERVÖST!

* Medverka i Almedalen på något sätt.
– Nej, det blir nog inte Almedalen för min del. Jag har inte bokat en egen resa dit och är heller inte inbjuden till något seminarie eller liknande. How rude!?

* Föreläsa om feminism och jämställdhet.
– Åh ja CHECK CHECK CHECK! Jag har gjort säkert 10 föreläsningar och jag är otroligt stolt över att jag kan checka av det här målet. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
6 år sedan

Du är en snabb kvinna Frida! – vi andra, som inte är fullt så framåt har bara avverkat 5/12 av året. Du har en hel månad kvar, med andra ord till halvårsskiftet. (Hälsningar Petimetern).

för övrigt tycker jag du lyckats bra med dina mål, alla uppnår man ju aldrig och något ska man ha kvar att sträva efter.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
6 år sedan

ja ja ja!!! viktigpetter…. =)

puss!

Åsa
Åsa
6 år sedan

Många bäckar små…. Du har ju uppnått mycket eller kommit en bra bit på vägen, det ska du klappa dig på axeln för. Jag tror att det är väldigt viktigt att sätta upp mål för sig själv så där då och då. Det gör dem mer uttalade och de blir inte bara drömmar som ”det skulle jag vilja någon gång”.
Bara en sak; halva året är förbi först 30/6…….

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Åsa
6 år sedan

ni va då ena petiga kvinnor!!!! =)
Jag tror verkligen på vikten av att sätta upp mål! Det gör det enklare att röra sig mot dem.

Åsa
Åsa
6 år sedan

❤️

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Åsa
6 år sedan

right back at ya!

Linda
6 år sedan

Bra jobbat med det du uppnått än så länge du kommer komma i mål en dag.
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

Tack! Jag hoppas verkligen det!

Ulla Wolter
Ulla Wolter
6 år sedan

Bra jobbat! Man kan inte ta allt på en gång! Och jag är fortfarande nyfiken på adressen i Skanör, Frida!❤️👍😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla Wolter
6 år sedan

Adressen är Lärkvägen! =)

Olivia
6 år sedan

Du är grym! Höga ambitioner! Strongt jobbat. Lyckades springa milen för ett par år sedan men har tappat bort mig igen. Igår började jag med första kilometern. Vi kan peppa varann 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Olivia
6 år sedan

Tack min fina tjej! Åh vad bra du är som är ute och springer! go go go! Ja, vi kan definitivt peppa varandra. Kanske kombinera bloggmöte och powerwalk?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x