På väg till Stockholm och mitt årshoroskop för 2019

åker till stockholm-1
Nu är jag på väg till Stockholm. 4.30 ringde klockan i morse och det är inte utan att jag känner mig en aningens kärlekskrank. I sängen fanns ingen David och ingen Estrid att snusa på och pussa hej då. De är och sover över hos farmor och farfar. Som vanligt sitter jag i tysta avdelningen. Det är som rena rama sparesan då.

Det blir mitt sista styrelsemöte med Liberala kvinnors centralstyrelse. Det är en tudelad känsla. Som den ambitiösa kvinnan jag är känner jag att ger upp. Som den relativt nyblivna ja-sägaren jag är undrar jag med oro vad jag går måste om. Men den sköra Frida känner att det är väldigt skönt. Det är lite som att man vet att man borde gå upp men ibland är det bara så underbart att svepa täcket om sig och somna om. Att lyssna inåt på kroppens och själens behov. Men som sagt tudelat.

Vi kommer ha stora förändringar i våra liv det här året. Det är fortfarande något oklart vad det kommer bestå av men jag försöker tänka på att det enda som är konstant är förändring. Och som Liberalernas partisekreterare Maria Arnholm sa till mig en gång. ”Lita på processen”. Vad väntar då mig under detta året? Eftersom jag inte vet, tänkte jag lite på skoj kolla vad mitt horoskop säger. Jag tog det här, från Twice. Jag har gjort ett litet urval.åker till stockholm-2
– Under 2019 kommer Jupiter i skytten att ge upphov till insikten att du hittar alla svar inom dig själv. Många förändringar under året påverkar familjelivet. 2019 blir dock ett viktigt år för personlig utveckling.

Ja men jag säger ju det! Det kommer förändringar 2019 för vår lilla familj. Det ska bli spännande att se vad. Kanske att horoskopet kan ge en fingervisning? Ska vi titta i spåkulan?
julafton 2017-12– Det är själva familjesituationen som Saturnus ifrågasätter och utmanar. Tillhörighet kan bli en viktig fråga men även den känslan hotas. Saturnus kan göra det svårare för dig att uttrycka dina känslor och du kan känna att du hårdnar i känslomässig mening. Samtidigt kan det också uppstå situationer som ger upphov till känslomässig smärta, kanske för att någon familjemedlem har det svårt eller för att man tycker synd om någon. Att skapa någon form av distans är svårt men i vissa fall nödvändigt.

Oj då, det lät ju dramatiskt. Jag har svårt att se att jag skulle skapa fysisk distans till min nära och kära. Dock är jag ju en aningens känslig och lättkränkt så måhända lär jag mig att ta saker och ting lite mer med en klackspark. Jag hoppas verkligen ingen i familjen får genomlida något som gör att jag tycker synd om dem.
sommarsnapshots-4– Det är också möjligt att det uppstår problem med själva bostaden som snabbt faller sönder under den här transiten. Du kan också bestämma dig för att köpa en egen bostad, såsom villa eller lägenhet. En del av er kan däremot bestämma sig för att bygga allting från grunden.

???. Faller sönder!? Köper egen bostad? Bygga nytt från grunden???? Nej du, så roligt ska vi verkligen inte ha det i år. Jag har svårt att se att vi skulle låta vårt hus förfalla, separera eller bli extremt rika och bygga ett nytt hus. Kanske det blir mindre renoveringar?
snapshots från de senaste dagarna-13
– Men Uranus i huset för relationer kan också handla om kärlek och fred. Har du varit ihop med rätt partner har ni lyckats acceptera varandras egenheter och kunnat vara fria tillsammans.

Det lät fint! Fria tillsammans. Det skulle jag säga att vi är. Jag tror att stora förändringar såklart kan vara påfrestande för en relation, men som bästa vänner och med bra kommunikation tror jag man klarar det mesta.
syrensaft-1
– Året kan ge upphov till ökad törst för kunskap så att rättvisa kan skipas och så att man blir en bättre människa, bättre på att samarbeta, bättre på att ta hand om dina signifikanta andra. Fler människor vill ha tag på dig. Telefonen ringer oftare. Du pratar oftare med dina grannar och med dina syskon. Problemet med Jupiter i skytten är dock att det också uppstår en massa inre samtal och det blir svårt att sluta tänka. Därför är det inte hel fel att börja meditera och lära dig att hantera tankar.

Ja, detta går helt i linje med min vision för 2019. Fokus på inre resa och stillsamhet, mer närvaro och medvetenhet och tid för mig själv, min familj och mina närmsta.
naglar hos studio b-8
– Efter den 6 mars kommer Uranus att gå in i oxens tecken och kommer att påverka ett område som har med din psykologi att göra under cirka sju år. Det är möjligt att du behöver gå genom en rad utmaningar för att lyckas skapa någon sorts distans till destruktiva känslor som du inte behöver hålla fast vid såsom vrede.

Så spännande! Ja, inte att behöva gå igenom utmaningar men allt som har med att komma närmre min kärna tycker jag är hemskt spännande. Vi får väl se vad som händer efter 6 mars. Ska återkomma i detta.
min midsommar-22
– Månförmörkelsen i lejonet den 21 januari påverkar huset för grupper och vänner något som kan ge upphov till mycket aktivitet i det sociala livet.

Åh, vad roligt! Jag som känt att jag inte haft tid för mina vänner det senare året
LILLASYSTERS KALAS-2
– Solförmörkelsen i kräftan den 2 juli kommer däremot att påverka det tionde huset som har att göra med auktoritet, framgång och karriär. Du kan bli förälder, något kan hända i föräldrarnas liv och du kan också byta chef.

Här är ett datum jag verkligen kommer ha koll på! Det lät ju väldigt roligt och lite läskigt.
valarbete-5
– En massa debatter äger nog rum mellan den 31 mars – 16 maj med Mars i tvillingarna, som är ditt nionde hus för långa resor, högre utbildning och distansrelationer.

Hmmm. men jag har ju slutat med politik…

Spännande! Vi får komma tillbaka till det här om ett år och kolla om det blev som horoskopet spådde.

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x