Min lördag i bilder

min lördag i bilder-1
Jag tänkte visa er min lördag i bilder. Davids syster Emma, med man och barn, är nu nere i Skåne över sommaren. Vi skulle äntligen träffas. Estrid ÄLSKAR sin kusin! Herregud vad hon älskar henne. Allt Loella gör ska Estrid såklart också göra. Vi mötte upp Emma och company och mina svärisar på saluhallen i Malmö. Jag åt en chevrésallad från Holy greens. Åh jag önskar ni kunde smaka genom datorskärmen.
min lördag i bilder-2
Töserna delade på hamburgare och pommesfrites. De är så fina ihop. När Loella tog Estrid i handen och traskade runt på saluhallen för att titta gick Estrid bara bredvid och tittade på inget annat än Loella. Då satt jag och grät och snyftade vid vårt bord. Det var så rörande och vackert! De är så olika som två kan vara, men de tycker innerligt om varandra.
min lördag i bilder-3
Sen hade vi glasspaus. Jag har aldrig ätit så god glass som den som finns på saluhallen. Så ofantligt krämig! Favvo glass gör VERKLIGEN min favvoglass!
min lördag i bilder-5
När de andra körde bilen hem powerwalkade jag hem. Otroligt skönt! Lite podcast i lurarna, frisk luft och väldigt skönt att sträcka på benen.
min lördag i bilder-6
Innan vi lämnade saluhallen gick vi inom blomsterbutiken Bunches, en av stans bästa, och jag hittade de mest ljuvliga pionerna.
min lördag i bilder-7
Häromdagen gav David mig ett fång skära rosor och det blev perfekt att fylla ut dem med fluffiga pioner. Det är smart tycker jag att inte slänga blomsterbuketten direkt, utan plocka ur dem som fortfarande mår bra och blanda upp dem med något nytt.
min lördag i bilder-8
Där här små hade avbrutna själkar och passade därmed perfekt ihop i denna söta lilla vas jag ärvt från min mormor. Vi avslutade vår eftermiddag med kaffe och kaka och Estrid fick en försenad födelsedagspresent. Och vilken present sen! Hon fick ärva Loellas alla gamla utklädningskläder. Och kläderna!? Sinnessjuka! Som tagna direkt från operan.
min lördag i bilder-9
En Marie Antoinette-klänning med ljusblå rosetter och tidsenlig spets! DOG! Jag ÄLSKADE vår utklädningslådan som vi hade när jag var barn. Den var underbar och det ska bli så ofantligt roligt att leka med Estrid och alla de här kläderna.
min lördag i bilder-10
En piratoutfit med matchande knäbyxor, stövlar och ögonlapp.
min lördag i bilder-11
Där fanns ballerinakläder med små skor, tre Frostklänningar, diadem och en sjöjungfrudräkt med stjärt! Jag pep nog mer än Estrid när hon packade upp.
min lördag i bilder-12
Jag och David fick vars en polkagrisstång med SÅ goda smaker! Estrid fick även en ny leverans av vanliga kläder som hon fick ärva från Loella. Otroligt fina kläder och från de grymt bra märkena Noa Noa miniatyr, Aya Naya och Anive for minors.
min lördag i bilder-13
När vi vinkat adjö till släkten, dukat undan bullkalaset och nattat vår lilla piratflicka dukade vi fram några praliner som fått följa med oss hem från saluhallen. Chocolatte Helsingborg har nu öppnat i saluhallen och det är inget annat än ett hallelujahmoment. Jag smakade deras praliner första gången på bloggeventet hos electa och jag har aldrig ätit så goda praliner någonsin!
min lördag i bilder-14
Från vänster övre raden: viol/lakrits, kolakräm/smält smör, virgin mojito, saltlakrits
Från vänster nedre raden: saltlakrits/havssalt och saltlakritsfudge.

På alla sätt och vis en riktigt grym lördag! Och en god sådan!

66 Responses

 1. NICOLE skriver:

  Åh vilken härlig dag! =)

 2. Carro skriver:

  Men vilken härlig dag! 🙂

 3. Bella skriver:

  Salladen ser så god ut!

 4. Sara Borg skriver:

  Snygga tights!!!!!!

 5. Katarina skriver:

  Men vilken vacker dag. Det där med blommor. Så mycket livskvalite’ i det. ❤️

 6. MALIN skriver:

  Älskar pioner! Dom är så himla vackra! Kram

 7. Dixi Wonderland skriver:

  Låter som en grym dag 😀

 8. Asylmamma skriver:

  Åh vilken fin relation Lonella och Estrid verkar ha ❤️ Tycker du beskrev det så himla fint!!

 9. Hanna skriver:

  men åh tack! det är du med, du är super fin!

 10. Irene skriver:

  Alltså, de där pralinerna, de är ju som små konstverk. Man kunde haft dem bara till prydnad. Fast då fick det bara hos någon person med mer karaktär än undertecknad, för här hade de tagit slut illa kvickt!

  Hade du haft lust att träffas över lunch någon dag när du jobbar i Lund?

 11. Elin skriver:

  Vilken härlig och bra lördag du verkar ha haft<3

 12. Days by Johanna skriver:

  Vilken underbar lördag och så fina kläder!

  Ja det är kul med bloggträffar, jag har haft två stycken innan, så nu tänkte jag köra en bloggfest istället hemma hos mig 🙂

 13. Flisan skriver:

  sv: åhh tack så mkt 😀

  vilka härliga bilder, ser ut som en bra dag 😀

 14. Amanda skriver:

  Så härliga bilder, verkar som en bra dag<3

 15. Linda Olsson Asp skriver:

  Fantastiska bilder, duktig du är på att fota! Läste din recension, verkar vara krut i den boken!
  Svar: Ohlalala måste in o kolla!!!

 16. Madelein skriver:

  Fina grejer! Grattis grattis!

 17. Vilken härlig dag! Fantastiska bilder
  😊

 18. ååh vilken mysig dag! Och vad gott allt ser ut, speciellt chokladen 😉

 19. Åh så härlig dag!! 🙂

 20. Gabriella skriver:

  Såå härliga bilder!!

 21. Pauline Hurtig skriver:

  härligt! och vilka vackra praliner 😀

 22. Sofie skriver:

  Så mysigt du verkar ha haft det! Riktigt fina praliner också 🙂 Kram

 23. Ida skriver:

  Superfina bilder 🙂

 24. Så vacker bukett! Måste säga att töserna verkligen har fina och originella namn också 🙂 sv: tusen tack för dom orden! 🙂 <3

  • Frida G Svensson skriver:

   tack! och vi mammor blir ju nu lite extra malliga över att du gillade våra tösers namn! =) Kram på dig

 25. Härliga bilder!

  Sv: Jamen, visst är han! Älskar hans musik. <3

 26. Emilia skriver:

  Härlig dag & bilder!! 😀

 27. Linda skriver:

  Vilken underbar Lördag ni verkar ha haft.
  Denna kväll har varit skit jobbig med nattningen av Levina hon har knölat från typ 20.30 och fram till nu för 15 min sen så typ runt 23.30 hemskt när det är så, tur att hon inte ska vara på föris före 11 imorgon, men det kommer nog ändå bli tufft för henne.
  I Lördags som var så var vi på Slottssprinten heter det, det är en rally tävling som sambon brukar köra men inte denna gången då hans bil är trasig. Men vi var och tittade och sen hade vi grillfest med några vänner som hade varit med och tävlat, det var jätte trevligt i alla fall.
  Kram Linda

  • Frida G Svensson skriver:

   så är det ibland, bara att gilla läget. De små skruttisarna sover inte alltid så bra. man får ta en kall dusch och en stor kopp kaffe på morgonen! =)

   • Linda skriver:

    visst är det så
    Men mamman är nöjd idag för hon tog sovmorgon enda till 9.30 så jag fick med sova lite längre
    Kram Linda

    • Frida G Svensson skriver:

     men gud vilka lyxlirare ni är! <3

     • Linda skriver:

      Ibland så det är inte ofta det händer men man blir glad de tillfällena et händer.
      Idag har jag klippt av mig håret så nu är det en kortare page med uppklippning så skönt nu när det är sommar
      Kram Linda

     • Frida G Svensson skriver:

      åh ska genast spana in nya frillan!

 28. Katta Bucketlife skriver:

  Hejsan och tack för din fina kommentar hos mig – vad glad jag blev!

  Och ännu gladare blev jag av att kika in här – vilka härliga bilder! Vi ses igen 🙂 Kram Katta

 29. Såg verkligen ut som en riktigt bra lördag! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *