4 – det här åt jag idag

mat ysb-1

Oj oj oj, det här inlägget kommer en dag försent, men jag har mina skäl. Precis som förra gången jag var på spa blev jag sjuk när jag kom hem. Frossa, feber och i säng klockan 20.00. Det verkar som om avslappning inte är bra för mig för det gör mig ju bara sjuk. Nåväl, dagens utmaning om vad jag åt under dagen funkar ju inte alls eftersom jag i princip inte åt något alls. Så låt mig istället berätta om vad jag åt på YSB, till kvällens middag. Gravad hjort med variation på jordärtskocka och hällestadsvamp (ingen svamp för mig. Bu för allergier), följt av timjanstekt kalvrygg med morötter, rosenkål och rostad hasselnöt (minus hasselnöt för mig. Verkligen bu för allergier) och slutligen åt jag hallonparfait med hibiskusmaräng, färska hallon och grädde och koppen cappuccino gick ner av ren vilja.

Utöver denna trerätters åt vi även brunch och megafrukost, men allt det kommer i ett senare inlägg om vår vistelse på Ystad saltsjöbad.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
8 år sedan

Så trist med sjukdomar hoppas du kryat på dig! Barnen hostar oroväckande här vi får se vad det blir för en helg. Bilderna du lägger upp laddar inte?? Är det problem hos dig eller mig! kram ha en fin fredag, vi bakar pepparkakskladdkaka 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Petra
8 år sedan

pepparkakskladdis låter ju ljuvligt! nu ska bloggen och bilderna funka igen. Vad snällt att du sa till när du märkte det. <3 hoppas er helg varit mysig

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x