Min önskelista, för jag har varit mycket snäll

önskelista
Den 18 oktober fyller jag år och folket efterfrågar min önskelista. Och inte ska jag väl göra folket (läs min mamma) besviken. Jag har varit mycket snäll och duktig i år vill jag särskilt understryka.

Jag är väldigt förtjust i vasen/ljuslyktan från Skruf. Jag tänker att den är så praktisk och samtidigt så vacker. Jag känner att jag behöver uppdatera min väskgarderob och den här dyrgripen från Danse Lente är så vacker! Den kommer i olika färgkombinationer men jag fastnade särskilt för denna variant i vit, guld och kamel. Jag önskar mig även golvslipning av vardagsrum, gästrum och det rum som ska bli en walk-in closet.

Dessa ljuvliga glasskupor från Artilleriet är högt uppe på min önskelista. I dessa skulle jag alltid servera hemmagjord körsbärsglass och hemmagjord mörk chokladglass! Nom nom! Hur länge som helst har jag önskat mig reflektor från Svenskt tenn att stoppa ner i mina blomkrukor. Så vackert! Och som en sann politiknörd vill jag givetvis ha Lars Leijonborgs bok!

Taklampsperfektion kommer i form av Formakami JH5. Åh, jag önskar mig denna lampa innerligt! Skoperfektion kommer i form av dessa högglansiga oxblodsröda skor från Monki. Jag har storlek 39! Hur söt är inte den rosa cylinderväskan från Mango? Önsk önsk!

Jag letar sängbord till gästrummet och har hittat dessa små och smala vägghyllor från Mio. De är verkligen helt perfekta och jag önskar mig två stycken. Ingen höst utan leopardmönster och det gäller särskilt denna höst. Oj, vad vi äntligen får leoprint just nu. Denna tröja från Baum und Pferdgarden är SÅ drömmig. Storlek XL och jag är dig evigt tacksam. Slutligen kommer sista väskan. Jag vet, det är sjukt att ha tre drömväskor men vad ska jag säga. När perfektion kommer i min väg kan jag icke se bort. Den här väskan från Zara är så himla cool! Och helt i linje med min beiga höststil! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x