Nu åker vi hem!

Nu åker vi hem. Hem till vårt hus! Det har varit en riktigt fin vecka men det ska bli underbart att komma hem. Det är ju så, borta bra med hemma bäst. Den egna sängen, den egna duschen, de egna rutinerna. Jag ser så mycket fram emot att komma hem. Jag har beställt ett skåp till gästrummet som jag hoppas har anlänt när jag kommer hem. Och så har jag köpt nya kuddar till soffan. Det riktigt kliar i fingrarna av fixningsiver för hemmet. Jag vill måla om, bygga, fixa, riva och inreda.

Men nu väntar först en heldag i bilen. Ha en fin dag min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
4 år sedan

Uppskattar ditt befriande förhållningssätt till det mesta i livet, önskar dig allt gott🤗

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Annika
4 år sedan

åh vilken underbar komplimang! tack! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x