Veckonytt #164 – nyårsspecial

Välkommen till ett extra glittrigt veckonytt. Det blir en nyårsspecial för att inspirera dig och sätta stämningen inför nyårsafton! Först ut är den härliga artikel om sex saker man kan göra redan nu för att få en bra start på det nya året. Jag älskar det! Jag ska fokusera på resning och storstädning tro jag.

Åh vilka vackra underkläder! Budgettips!

Visst vill vi glittra på nyårsafton! Den här klänningen är ett magiskt budgettips, om än i mycket begränsade storlekar.

En till budgetblåsa som är otroligt fin!

Något som jag tycker är väldigt festligt är att bjuda på fina, lite ovanliga drinkar. Det brukar alltid uppskattas hos min familj. Här är en fin artikel med recept på 5 fräscha juldrinkar! Perfekt till nyårsafton med andra ord!

Ett måste inför nyårsafton är att grunda med en, gärna flera, härliga ansiktsmasker. Ett skönt hemmaspa är toppen för att få lite avkoppling. Det här är en av mina favvismasker!

Om vi fortsätter på skönhetstemat så tycker jag man definitivt ska satsa på en glittereyeliner på nyår. Gärna andra dagar också såklart! Men om man är lite glitternybörjare är det här den PERFEKTA starten. Nyx erbjuder superfina glitterliners i olika nyanser till ett mycket bra pris.

Åh, denna pärlklänning är ju heeeeelt magisk! Lyckost den som får bära denna på nyår!

Vill du bära något mer diskret på kroppen på nyår? Det går ju precis lika bra! Men satsa då på en glittrig statementsko! Denna klacksko från Nicholas Kirkwood är superlyxiga och verkligen något att sukta efter! Och kom ihåg, när jag tipsar om dessa superdyra saker så är det inte bara för att tipsa om att köpa just detta. Se det istället som inspiration. Kanske något att leta efter i en mer plånboksvänliga variant?

Om jag hade alla pengar i världen hade jag utan att tveka klickat hem detta maaaaagiska diadem! Alltså, jag har nog aldrig sett något vackrare! Jag älskar älskar älskar det! Den som hittar en liknande budgetvariant av detta diadem och tipsar mig vinner min kärlek for ever and ever!

Hoppas du känner dig extra pepp på glitter nu! Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x